Ενημέρωση από το Αθλητικό Κέντρο Apollon Columbia (21/09)

Με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (21/09) ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Πάφο.

Αρκετές οι απουσίες για τον Νταβίδ Καταλά αφού πέρα από τους διεθνείς, Χάμπο Κυριάκου, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Δημήτρη Δημητρίου, Ίντο Σάχαρ και Γιώργο Ποντικό, εκτός κανονικού προγράμματος προπόνησης ήταν οι Ιωάννης Πίττας, Έρβιν Ογκέντα, Νικολά Ντιγκινί, Μπακαλί Νταμπό, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Ανδρέας Παναγιώτου και Ελ Χάτζι Μπα.

Αντιθέτως, κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν μετά από αρκετό καιρό οι Φέλιξ Βα, Ίλιαν Ίλιεφ, Εζέκιελ Χέντι και Μπασέλ Ζράντι.

Αμφίβολος με Πάφο ο Ιωάννης Πίττας

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε το απόγευμα της Τρίτης (20/09) ο Ιωάννης Πίττας και από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι υπέστη ελαφρύ μυϊκό πρόβλημα το οποίο του στερεί το δικαίωμα να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Κύπρου.

Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα παρακολουθείται τις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο θα προλάβει τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Πάφο.

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα για τρεις

Εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Νικολά Ντιγκινί, Χαϊτάμ Αλεσάμι και Μπακαλί Νταμπό οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην επιστροφή τους. Οι πρώτοι δυο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Νταμπό χρειάζεται ακόμη λίγες μέρες.

Θεραπεία για Ογκέντα και Παναγιώτου

Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Έρβιν Ογκέντα κι Ανδρέας Παναγιώτου οι οποίοι αποκόμισαν μυϊκά προβλήματα από τον αγώνα του Europa Conference League με αντίπαλο την Dnipro-1. Η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά.

*Το απόγευμα θα δημοσιευθεί φωτορεπορτάζ από την πρωινή προπόνηση

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού