Επίσκεψη στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού

Επίσκεψη στο παιδιατρικό τμήματου Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα Λεμεσού και της χορηγού εταιρείας Stoiximan, το πρωί της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ποδοσφαιριστές και μέλη της εταιρείας εκπροσώπησαν την ομάδα μας μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα τα οποία προσέφερε η Διεύθυνση του Apollon Official Store.

Ζοάο Πέδρο, Γιάννης Γιαννιώτας, Φώτης Παπουλής, Σάσα Μάρκοβιτς και Σωκράτης Σωκράτους παρευρέθηκαν στην συνάντηση εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος ενώ οι Φανούριος Κωνσταντίνου και Κούλα Σταυρινίδου εκπροσώπησαν τη διοίκηση.

Παρών και ο κύριος Άγγελος Χοντουλίδης εκπροσωπώντας την Χορηγό Εταιρεία Stoiximan και προσέφερε δώρα εκ μέρους της Εταιρείας.

«Είναι πάντα σημαντικό να κάνεις ένα παιδί και τους γονείς του να χαμογελάνε, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Από τη στιγμή που μας ενημέρωσε ο Απόλλωνας για την πρωτοβουλία του, δεν ήταν δυνατόν να μην συνεισφέρουμε κι εμείς σαν Stoiximan. Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ’ όλα» το μήνυμα του κ. Χοντουλίδη επί ευκαιρίας της συνάντησης.

Ο Απόλλωνας συμπαρίσταται σε όλους τους συνανθρώπους μας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο βοηθώντας στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων τα οποία ταλανίζουν καθημερινά την κοινωνία μας, προσφέροντας παράλληλα στιγμές χαράς σε συμπολίτες μας οι οποίοι βιώνουν δύσκολες ώρες στο κρεβάτι του πόνου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό και την Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ