Η GVD Markets είναι ο νέος χορηγός του Απόλλωνα Λεμεσού

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους της ομάδας μας, την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία GVD Markets η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των χρηματομεσιτικών υπηρεσιών.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (πίσω μέρος – αριστερή πλευρά) της επίσημης εμφάνισης μέχρι τον Μάιο του 2024.

Ο κ. Γιάννης Παπαχαραλάμπους, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι «μέσω αυτής της συνεργασίας η GVD Markets θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει τις υπηρεσίες της και το κοινωνικό εταιρικό της πρόσωπο σε τοπικό και διεθνές επίπεδο».

Από την πλευρά της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, το μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλης Δημητριάδης αφού καλωσόρισε τη GVD Markets στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που περιβάλλει την ομάδα μας, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι αμοιβαία επωφελής, μακροχρόνια και θα σφραγιστεί με πολλές επιτυχίες για τις δύο πλευρές στο άμεσο μέλλον.

Λίγα λόγια για την GVD MARKETS:

Η GVD είναι μια αδειοδοτημένη χρηματομεσιτική εταιρεία με έδρα τη Λεμεσό, που προσφέρει μια εξατομικευμένη σειρά μέσων συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων CFD σε Forex, Δείκτες, Μετοχές και Εμπορεύματα στις βραβευμένες πλατφόρμες συναλλαγών MT4 και MT5.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο παροχής καινοτόμου και εκπαιδευτικού προγράμματος και σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα κατάρτισης και ενημέρωσης του μεγάλου πελατολογίου της, με στόχο την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων που προκύπτουν από το συνεχώς αναπτυσσόμενο και μεταβαλλόμενο τομέα των χρηματομεσιτικών υπηρεσιών.

Περαιτέρω ενημέρωση για τις υπηρεσίες της χορηγού εταιρείας θα δοθούν στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού