Ι. Κολ: Διψώ για ακόμη περισσότερες επιτυχίες

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ίσρα Κολ μέχρι τον Μάιο του 2025.

Ο Αργεντινός μέσος ήρθε στον Απόλλωνα τον Ιούνιο του 2021 και από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η παρουσία του στην ομάδα μας ήταν καταλυτική και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αποτέλεσε τον ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες συμμετοχές και τα περισσότερα λεπτά την πρωταθληματική αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Ίσρα Κολ μίλησε στο www.apollon.com.cy για το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και η νέα αρχίζει με ένα νέο συμβόλαιο για σένα. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Πράγματι η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για την ομάδα και το χαρήκαμε όλοι στον σύλλογο. Μετά από δεκαέξι χρόνια κατακτήσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή, χαρίσαμε πολύ χαρά στον κόσμο και θέλουμε να το επαναλάβουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στη Λεμεσό και θα συνεχίσω στην ομάδα για ακόμη τρία χρόνια. Διψώ για ακόμη περισσότερες επιτυχίες!

Η ομάδα όντως πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο την περσινή σεζόν. Πιστεύεις ότι μπορεί να το επαναλάβει;

Το πρωτάθλημα δεν μας καθησυχάζει. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το επόμενο πρωτάθλημα και να γράψουμε ιστορία με την πρόκρισή μας στους ομίλους του Champions League!

Δεν θα είναι εύκολο καθώς όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή και να δείξουν τις δυνάμεις τους. Πιστεύω όμως ότι το καινούριο γήπεδο θα μας δώσει περισσότερη ώθηση κι ενέργεια!

Γιατί το πιστεύεις αυτό;

Καταρχήν η απόσταση των κερκίδων από τον αγωνιστικό χώρο. Στο νέο γήπεδο είμαι σίγουρος ότι οι αντίπαλοι θα αισθάνονται την «ανάσα» των οπαδών μας! Ανυπομονώ να τους δω σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως αυτό του Κολοσσιού.

Πόσο εύκολη ήταν η απόφαση να πεις το ναι;

Πάρα πολύ εύκολη για να είμαι ειλικρινής. Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη, ενσωματώθηκα άψογα στην ομάδα και νιώθω πάρα πολύ καλά που βρίσκομαι στον Απόλλωνα. Θα τα δώσουμε όλα για ακόμη περισσότερα στο μέλλον!

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή ακόμη περισσότερες επιτυχίες αγωνιζόμενο με την κυανόλευκη φανέλα.