Κάτι περισσότερο από μια χορηγική συνεργασία

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία Petrolina Holdings (Public) Ltd, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (στο πίσω μέρος) και στη φανέλα (δεξιά επωμίδα) της επίσημης εμφάνισης για την αγωνιστική περιόδου 2020-2021.

Για ακόμη μια χρονιά η Petrolina στέκεται στο πλευρό της ομάδας μας αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους χορηγούς του Απόλλωνα.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Petrolina (Holdings) Public Ltd κ. Κωστάκης Λευκαρίτης δήλωσε, στο ανανεωμένο www.apollon.com.cy, ότι Απόλλωνας και Πετρολίνα δεν είναι απλά μια χορηγική συνεργασία αλλά κάτι περισσότερο το οποίο ξεκίνησε εδώ και δεκαετίες.

«Είμαστε Απολλωνίστες από τα γεννοφάσκια μας. Εγώ προσωπικά ήμουν στον Απόλλωνα από το 1956, όταν αγωνιζόμουν στα τσικό του με τον Αργύρη Γαβαλά. Εφόσον η ομάδα ιδρύθηκε το 1954, τότε μόλις δύο χρόνια αργότερα από την ίδρυση, ήμουν μέλος του Απόλλωνα», ήταν η αρχική του δήλωση.

Φυσικά ολόκληρη η οικογένεια Λευκαρίτη, όπως είναι γνωστό, υπηρέτησε στην ομάδα μας, «έχουμε δεσμούς μακροχρόνιους και πολύ δυνατούς» τόνισε.

«Δεν είναι μόνο ως Petrolina Holdings Ltd που συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια με τον Απόλλωνα αλλά αυτή η συνεργασία άρχισε πολύ νωρίτερα.

Προτού καν ιδρυθεί η Petrolina Holdings Ltd, η εταιρεία Lefkaritis BROS Ltd παρείχε δωρεάν μεταφορά της ποδοσφαιρικής ομάδας σε ολόκληρη την Κύπρο για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις».

Ο κ. Λευκαρίτης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις αγωνιστικές διακρίσεις του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια εκφράζοντας παράλληλα και τη χαρά και την ικανοποίηση του για την προβολή την οποία τυγχάνει η Petrolina μέσα από αυτές τις επιτυχίες.

Ολοκληρώνοντας τις σύντομες δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της χορηγού εταιρείας, ευχήθηκε όπως ο Απόλλωνας καταφέρει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το τρόπαιο. Παράλληλα εξέφρασε την ανυπομονησία του για την «ευλογημένη» ώρα, όπως την περιέγραψε, όταν η ομάδα μας θα μετακομίσει στη νέα της ποδοσφαιρική έδρα.

«Επιστέγασμα αυτής της πολύχρονης συνεργασίας είναι ο Απόλλωνας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η Petrolina (Holdings) Public Ltd να τον συνοδέψει στο νέο της ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Είναι ένα τεράστιο όνειρο για όλους τους Λεμεσιανούς και ευχόμαστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα τα οποία τέθηκαν για την κατασκευή του νέου γηπέδου και ελπίζουμε την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στο Champions League στη Λεμεσό!

Καλή ποδοσφαιρική περίοδο και καλή επιτυχία στην Ευρώπη.»

Εταιρικό προφίλ της Petrolina:

H Petrolina, η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων καυσίμων με 97 πρατήρια κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina, Eni και Agip, ενώ δραστηριοποιείται και στον ανεφοδιασμό αεροπλάνων και πλοίων στα αεροδρόμια, λιμάνια και μαρίνες του νησιού. Εργοδοτεί άμεσα και έμμεσα πέραν των 1300 ατόμων στις εγκαταστάσεις, γραφεία και μέσω του δικτύου πρατηρίων.

Με επιχειρηματική διορατικότητα και συγκροτημένη στρατηγική, η Petrolina διαχρονικά βρίσκεται μπροστά από τα γεγονότα. Επενδύει διαρκώς σε νέα, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και σε έργα υποδομής, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία σε θέματα έρευνας, τεχνολογίας και καινοτομίας.

Όραμα της εταιρείας είναι να συνεχίσει να βρίσκεται παντού όπου ο Κύπριος κινείται και δημιουργεί, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές, με σεβασμό στον  καταναλωτή και το περιβάλλον. Ένα όραμα που πηγάζει από τις αξίες της εταιρείας: Δέσμευση και αφοσίωση στους καταναλωτές, σεβασμός στον άνθρωπο, ομαδική δουλειά και ειλικρίνεια σε όλες τις συναλλαγές.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ευχαριστεί την Petrolina για την πολυετή προσφορά της στην ομάδα μας και καλεί τους χιλιάδες υποστηρικτές μας όπως στηρίξουν με κάθε τρόπο την χορηγό εταιρεία.

Γραφείο Τύπου
Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο