Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Fan Day του Apollon Official Store

Με επιτυχία στέφθηκε το γαλανόλευκο πάρτι που στήθηκε στο Apollon Official Store την Παρασκευή (24/03) υπό την παρουσία του προπονητή της ομάδας μας κ. Μπογκντάν Αντόνε, του βοηθού προπονητή κ. Μάρκο Μπαρούν και των ποδοσφαιριστών Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, Ίσραελ Κολ, Γκόντγουιλ Εκπόλο και Αμρ Ουάρντα.

Οι πρωταγωνιστές της ομάδας μας ήταν στο κατάστημα μας στην οδό Γλάδστωνος πέραν των δύο ωρών και χάρισαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους.

Πόλος έλξης αποτέλεσε ο τεχνικός της ομάδας μας ο οποίος συνομίλησε με όλους τους Απολλωνίστες και δεν αρνήθηκε σε κανένα να φωτογραφηθεί μαζί του.

Οι ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στον χώρο και οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με μεγάλη θέρμη και χαρά.

Με το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση από την οποία πέντε νικητές κέρδισαν τα πιο κάτω δώρα:

  • τρεις διπλές προσκλήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν tour στο στάδιο AlphaMega και VIP θέσεις για τον αγώνα Απόλλων – Άρης (02/04),
  • μια επίσημη φανέλα της ομάδας μας υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές και
  • μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι τυχεροί έχουν ήδη ενημερωθεί και τις επόμενες ημέρες θα παραλάβουν τα δώρα τους.

Συγχαρητήρια στους νικητές και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.

Να σημειωθεί ότι ήταν προγραμματισμένο να παραβρεθεί και ο Γκόντσουεϊ Ντόνιο ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να παραστεί λόγω αδιαθεσίας.

Δείτε πλούσιο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Fan Day

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο