Με την ΠΑΕ ΑΕΚ διατηρούμε μια αγαστή συνεργασία η οποία δυναμώνει

Την αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ δεξιώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια), ενόψει της ιστορικής φιλικής αναμέτρησης η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (20/03).

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Petite Plage στη Λεμεσό κι ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο για τη φιλοξενία.

Ο κ. Κίρζης αφού καλωσόρισε τον κ. Ευάγγελο Ασλανίδη, τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης για να διεξαχθεί το αποψινό φιλικό.

Ακολούθως ανταλλάχθηκαν δώρα κι ευχές από τις δύο διοικήσεις.

Το καλωσόρισμα του Προέδρου κ. Νίκου Κίρζη στο γεύμα το οποίο παρέθεσε η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και τα διοικητικά στελέχη της:

“Με ιδιαίτερη περηφάνια σας καλωσορίζω στην Λεμεσό και σας ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης να μας τιμήσετε με την παρουσία της Ιστορικής ΑΕΚ στους εορτασμούς του Απόλλωνα για τα 70 χρόνια ζωής του.

Ένα συναπάντημα δυο ιστορικών συλλογών με κοινούς αγώνες και ιδεώδη, και με πιο σημαντικούς δεσμούς τον κ. Πόλυ Χατζηϊωάννου και του αείμνηστου Παντελή Αθηνή.

Δυο ισχυρές προσωπικότητες οι οποίες συνέδεσαν το όνομα τους με τις πλούσιες ιστορίες των δυο ομάδων.

Θέλω να καλωσορίσω για μία ακόμη φορά τον Προέδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ευάγγελο Ασλανίδη και τα υπόλοιπα Διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εδώ τους παρουσία, σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία η ομάδα σας είναι η Νταμπλούχος Ελλάδος.

Η παρουσία Ελληνικών ομάδων στην Κύπρο αποτελεί πάντοτε σημείο αναφοράς για το φίλαθλο κοινό του νησιού, αφού όπως έχω προαναφέρει, οι αδελφικοί δεσμοί των δυο λαών είναι ιστορικά πολύ ισχυροί.

Με την ΠΑΕ ΑΕΚ διατηρούμε μια αγαστή συνεργασία η οποία τα τελευταία χρόνια είναι όλο και πιο δυνατή, καθώς είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες την τελευταία τριετία, αφού προηγήθηκε η φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ τον Ιούλιο του 2021.Εύχομαι η παρουσία της ΑΕΚ στην Λεμεσό να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις αλλά και την συνεργασία ανάμεσα στις δυο ομάδες”.