Μπ. Αντόνε: Είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής αυτής της ομάδας

Με γραπτή δήλωση θέλησε να αποχαιρετήσει τον Απόλλωνα ο κ. Μπογκντάν Αντόνε.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση

Τους τελευταίους μήνες έζησα μια απίστευτη εμπειρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στον Απόλλωνα, που όπως είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα ότι το να προπονήσω τον Απόλλωνα ήταν το όνειρό μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία και εμπειρία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Τους ένιωθα σε κάθε στιγμή δίπλα μου, να υποστηρίζουν την ομάδα και θέλω να τους ζητήσω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα μέχρι το τέλος.

Πιστεύω ότι είχαμε πολύ καλή απόδοση στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Ήρθα σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο και μαζί με τους ποδοσφαιριστές καταφέραμε να φτάσουμε ένα βαθμό μακριά από την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ήταν απίστευτα παιχνίδια, φέραμε μεγάλες επιτυχίες και νίκες, εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο με τους οπαδούς. Νιώθαμε πραγματικά μια μεγάλη οικογένεια με όλους κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο έχοντας πολύ καλή εμφάνιση.

Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά κερδίζοντας οκτώ ντέρμπι τότε. Τρεις φορές την ΑΕΚ, δύο φορές τον ΑΠΟΕΛ και είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Πραγματικά πιστεύω ότι αν συνεχίζαμε τη δουλειά μας, θα είχαμε παρόμοια αποτελέσματα και στο μέλλον.

Χρειαζόμασταν χρόνο, ήρθαν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές με διαφορετική νοοτροπία, γλώσσα και διαφορετικό τρόπο ποδοσφαίρου. Όλοι μας χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι θα ήμασταν στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές και στη δουλειά μας.

Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα, να βρίσκεται όσο το δυνατόν ψηλότερα όπως ήταν και στα τελευταία χρόνια, να διατηρηθεί ψηλά το ηθικό, είναι πολύ σημαντικό για όλους να έχουν καλή ψυχολογία και όλοι να είναι ενωμένοι. Διοίκηση, ομάδα και κόσμος να είναι μαζί επειδή μόνο έτσι θα φέρουν επιτυχίες.

Είμαι περήφανος που ήμουν προπονητής αυτής της ομάδας.

Θα ήθελα να εκφράσω ξεχωριστές ευχαριστίες στον κόσμο που με υποστήριξε σε κάθε στιγμή και στο προσωπικό στο προπονητικό κέντρο που δούλευε πολύ σκληρά για να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε κάθε αγώνα, θα τους ευχαριστήσω και προσωπικά βέβαια. Ευχαριστώ επίσης το διοικητικό και υποστηρικτικό προσωπικό στα γραφεία για όλη την καλή κι εξαιρετική δουλειά που κάνουν για να μας παρέχουν ότι χρειαζόμαστε. Ο Απόλλωνας είναι μια οικογένεια και καλό είναι να συνεχίσει έτσι. Προσωπικό, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και κόσμος. Αυτός είναι ο τρόπος και ο δρόμος προς την επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Μπογκντάν Αντόνε