Νέο συμβόλαιο στον Θεόδωρο Χρυσοστόμου

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Χρυσοστόμου (05/03/2003) μέχρι τον Μάιο του 2025.

Ο Θεόδωρος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός και τη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Πέγειας 2014 ως δανεικός συμπληρώνοντας 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Βρίσκεται στον Απόλλωνα από το 2017 αρχίζοντας από το κλιμάκιο της ομάδας Κ15.

Συγχαρητήρια για την ανανέωση του συμβολαίου σου με τον Απόλλωνα μέχρι το 2025. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Είναι πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι μια ομάδα όπως ο Απόλλωνας πιστεύει σε εμένα. Είναι η δεύτερη φορά που υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο και πέρα από την ικανοποίηση, αισθάνομαι ότι είναι μια ανταμοιβή των προσπαθειών μου και των κόπων μου. Αυτό σημαίνει επίσης, ότι έχω ακόμη δύο χρόνια μπροστά μου για να δείξω ποιος είμαι και ότι μπορώ να είμαι ποδοσφαιριστής μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Απόλλωνας.

Τη λήξασα σεζόν ήσουν δανεικός στην Πέγεια 2014. Είσαι ικανοποιημένος από την παρουσία σου στην Παφιακή ομάδα;

Θα μπορούσα και καλύτερα. Δυστυχώς είχα έναν τραυματισμό στην περίοδο της προετοιμασίας και άργησα να ενταχθώ και να προσαρμοστώ στην ομάδα. Αυτό κόστισε σε εμένα και έτσι δεν μπορώ να πω ότι ήταν πετυχημένη η πρώτη μου προσπάθεια. Έχασα πολύτιμο χρόνο. Ακόμη, η αλήθεια είναι πως στη θέση μου αγωνιζόταν ως βασικός ένας Πορτογάλος και η απόδοση του ήταν πάρα πολύ καλή και σπάνια γίνεται αλλαγή ο αριστερός μπακ, ιδιαίτερα όταν τα πηγαίνει καλά. Όποτε τον αντικαθιστούσα μου έλεγαν πως τον αναπλήρωνα επάξια και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό.

Ποιο είναι το πλάνο για εσένα φέτος;

Θα ακολουθήσω την ομάδα στην προετοιμασία και εκεί θα διαφανεί αν θα καταφέρω να πείσω τον κ. Παπαϊωάννου και τον κ. Αντόνε αν αξίζω μια θέση στο ρόστερ. Αν κρίνουν ότι μπορώ να βοηθήσω θα βάλω τα δυνατά μου για να διεκδικήσω ότι περισσότερο μπορώ. Αν θεωρούν ότι ένας δανεισμός θα με ωφελήσει περισσότερο, τότε θα πάω κάπου για να αγωνίζομαι.

Τι στυλ ποδοσφαιριστής είσαι; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά σου;

Είμαι πολύ γρήγορος, δυνατός και ικανός στα αμυντικά μου καθήκοντα. Είμαι περισσότερο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό άλλωστε μπορώ να αγωνιστώ άνετα και ως αριστερό στόπερ. Σίγουρα μπορώ να βελτιωθώ και στα επιθετικά μου προσόντα όπως η σέντρα και η τελική πάσα.

Ποιος ποδοσφαιριστής είναι το πρότυπο σου;

Ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν. Παρόλο που είναι ένα επιθετικογενή μπακ, είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο;

Καταρχήν να αγωνιστώ με τον Απόλλωνα και να μείνω στην ομάδα για πολλά χρόνια. Αυτό είναι το όνειρο μου.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού