ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ Τ.139

Το πρώτο περιοδικό της νέας αγωνιστικής περιόδου και το 139ο συνολικά, κυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Πρόκειται για μία εντελώς ανανεωμένη διαδραστική έκδοση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης και βελτίωσης του σχεδιασμού αλλά και της θεματολογίας του περιοδικού, όπου εντάξαμε καινούρια και ενδιαφέρουσα ύλη.

Ο Μπακαλί Νταμπό, ο οποίος με το καλημέρα έδειξε πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και πόσο γρήγορα έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ομάδα μας, αποκαλύπτεται σε μία μεγάλη συνέντευξη ενώ στη νέα στήλη “Q&A” φιλοξενείται ο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος απαντά στις ερωτήσεις των οπαδών της ομάδας μας που τις έκαναν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Απόλλωνα.

Σε μια άλλη καινοτομία, η στήλη “Teammates” παρουσιάζει τους Κατελάρη και Παπαστυλιανού σε ένα απολαυστικό βίντεο να απαντούν ταυτόχρονα στις ερωτήσεις μας, ενώ στη στήλη “First & Last” ο Χάμπος Κυριάκου απαντά για πράγματα που έκανε για πρώτη ή τελευταία φορά.

Οι μικροί φίλοι του Απόλλωνα μας έστειλαν το δικό τους design φανέλας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό ενώ μέσα από αυτό το δισέλιδο του Junior Club, οι Απολλωνίστες μπορούν να ψηφίσουν το αγαπημένο τους σχέδιο.

Γνωρίστε επίσης τον κόσμο του Apollon eSports, το κοινωνικό πρόσωπο του Απόλλωνα, την πρόοδο στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, τη χορηγό εταιρεία Monliks και άλλη ενδιαφέρουσα θεματολογία.

Ιδιαίτερα αναφορά όμως αξίζει για το διαγωνισμό του περιοδικού μας, όπου ο νικητής θα κερδίσει ένα polo t-shirt U.S. Polo Assn και ένα tracksuit SIKSILK, συνολικής αξίας €200 προσφορά της Londou Bros.

Καλή ανάγνωση!

Το link για να το διαβάσετε:

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ