Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ανόρθωση-Απόλλων

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι το πρωί της Τετάρτης (24/11-09:00) θα αρχίσει η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση Αμμοχώστου, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (29/11, 17:45) στο Στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στη Λάρνακα, ΜΟΝΟ για τους κάτοχους διαρκείας VIP και VIP Youth.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι VIP / VIP Youth έχουν προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου ξεκινώντας από σήμερα Τετάρτη (24/11, 09:00) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (25/11, 13:00).

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των υπόλοιπων κατηγοριών θα έχουν προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου από την Πέμπτη (25/11, 15:00 ) μέχρι και το Σάββατο (27/11, 09:00).

Το πρωί του Σάββατου (27/11, 09:00) η προπώληση θα είναι ανοικτή για όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας.

Η προπώληση θα γίνεται διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/.

Επίσης, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το Apollon Official Store.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 12 ευρώ
Μαθητικό: 10 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/. 

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά. 

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα χρησιμοποιήσουν την Βόρεια κερκίδα.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους θεατές:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας:

  • επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα, για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων και με προσκόμιση πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών.
  • επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
  • τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
  • εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.
  • Από τις 29/11 επιτρέπεται η είσοδος σε γήπεδα, σε παιδιά ηλικίας 6-11 ετών, μόνο με την επίδειξη αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού