Ο απολογισμός της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων Παίδων

Μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων της Ανώτατης κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17. Οι ομάδες μας αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες της Νέας Σαλαμίνας.

Η ομάδα Κ-14 επικράτησε στο Καλογεροπούλλειο με 6-0 της Νέας Σαλαμίνας έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Λουκ Πίρσον ο οποίος πέτυχε τα 4 από τα 6 τέρματα. Τα άλλα δύο επιτεύχθηκαν από τον Γρηγορίου (αυτογκόλ) και τον Ιωαννίδη. Γενικά η ομάδα του κ. Θεοφίλου παρουσίασε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ωραίο θέαμα

Η ομάδα Κ-15 ηττήθηκε εντός έδρας, στο ίδιο γήπεδο, με 1-2. Το γκολ για την ομάδα μας το πέτυχε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου με πέναλτι στο 50’. Το συγκρότημα του κ. Σκέμπρι πίεσε για να ανατρέψει το σκορ ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα σκοράρει και πάλι στο 68’ κερδίζοντας τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα Κ-16 αγωνίστηκε στο Κοινοτικό στάδιο Δρομολαξιάς γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα του κ. Σταυρινίδη αγωνίστηκε από το 19’ με δέκα ποδοσφαιριστές, πάλεψε για να πάρει κάτι περισσότερο ωστόσο δεν τα κατάφερε στο τέλος. Το τέρμα της ομάδας μας το σημείωσε ο Όλιβερ Ρόμπινσον στο 31’.

Τέλος, η Κ-17 η οποία αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο, εξήλθε ισόπαλη 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Τουμάζου και ο Κωνσταντίνος Φασουλιώτης ισοφάρισε στο 69’. Οι ποδοσφαιριστές μας πίεσαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουν τη νίκη, ωστόσο οι προσπάθειες τους παρέμειναν άκαρπες.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Κ-14: Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα 6-0

Κ15: Απόλλων – Νέα Σαλαμίνα 1-2

Κ-16: Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων 2-1

Κ-17: Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων 1-1

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο