Ο απολογισμός των διεθνών ποδοσφαιριστών μας (Σεπτέμβριος 2022)

Ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Συνολικά, πέντε ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους την εβδομάδα που προηγήθηκε ωστόσο οι τέσσερις από αυτούς πήραν χρόνο συμμετοχής.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ πραγματοποίησε το διεθνές του ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής Κύπρου κόντρα στην αντίστοιχη της Ελλάδας ενώ κόντρα στο Κόσοβο πέτυχε και το πρώτο του τέρμα! Αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες για 90 λεπτά.

Ο Χαράλαμπος Κυριάκου αγωνίστηκε επίσης και στους δύο αγώνες, ωστόσο σε αυτόν κόντρα στο Κόσοβο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Στον πάγκο της εθνικής Κύπρου παρέμεινε ο Δημήτρης Δημητρίου.

Δύο συμμετοχές με την εθνική Ελπίδων Κ-21 του Ισραήλ σημείωσε ο Ίντο Σάχαρ στους αγώνες των Playoffs του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21 με αντίπαλο την Ιρλανδία. Η γειτονική χώρα προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι μετά τις δύο ισοπαλίες σε Ισραήλ και Ιρλανδία. Ο ποδοσφαιριστής μας αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο στον πρώτο αγώνα και 63’ στον δεύτερο.

Τέλος, ο Γιώργος Ποντικός ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην εθνική Ελπίδων Κ-21 της Κύπρου αγωνίστηκε ένα ημίχρονο κόντρα στην αντίστοιχη εθνική της Μάλτας.