Ο απολογισμός των διεθνών ποδοσφαιριστών μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον μήνα Μάρτιο.

Συνολικά επτά ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους το τελευταίο δεκαήμερο έχοντας απολογισμό δύο τέρματα, δύο ασίστ και μία ανέπαφη εστία ενώ σε ομαδικό επίπεδο μέτρησαν τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην κλήση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου με τους Κυριάκου και Πίττα να μετρούν από τρεις συμμετοχές. Ο τελευταίος μάλιστα πέτυχε το πρώτο του τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου στη σημαντική νίκη επί της Σλοβενίας.

Ο Δημητρίου αγωνίστηκε σε δύο αγώνες ωστόσο η ατυχία του «κτύπησε» την πόρτα αφού τραυματίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Κροατία. Στον πρώτο αγώνα με τη Σλοβακία ο Δημητρίου διατήρησε την εστία του ανέπαφη. Ο Φάνος Κατελάρης παρέμεινε στον πάγκο όντας μία λύση σε περίπτωση που χρειαζόταν να αγωνιστεί.

Την επιστροφή του στην Εθνική Κουρασάο με γκολ συνόδεψε ο Τσάρλισον Μπένσοπ ο οποίος πέτυχε το νικητήριο και καθοριστικό τέρμα στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κούβα. Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του επιθετικού μας με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Το ντεμπούτο του με την Εθνική Σουρινάμ πραγματοποίησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος ήταν δημιουργός δύο τερμάτων στην ευρεία νίκη της χώρας του απέναντι στην Αρούμπα με 6-0.

Τέλος, ο Ντόναλτ Γκεριέ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με την Εθνική Αϊτής απέναντι στο Μπελίζ επικρατώντας με 2-0. Ο αγώνας με αντίπαλο την Αγία Λουκία αναβλήθηκε λόγω των πολλών θετικών κρουσμάτων με κορωνοϊό στις τάξεις της αντίπαλης ομάδας.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τα παρθενικά γκολ των Πίττα και Μπένσοπ με τις εθνικές τους και τις ασίστ του Μπίσεσβαρ στο επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική Σουρινάμ: