Παράδοση προμηθειών στον Ερυθρό Σταυρό για τους πυρόπληκτους

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει ότι το πρωί της Πέμπτης (08/07) αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφθηκε το οίκημα του Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού και παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το Σάββατο την ορεινή Λεμεσό.

Ο προπονητής της ομάδας μας Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και οι ποδοσφαιριστές μας Χάμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας παρέδωσαν τις προμήθειες στην Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας κ. Τσόρνιγκερ μιλώντας στην κάμερα του Απόλλωνα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινωνική προσφορά του Απόλλωνα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

«Όταν βλέπεις το κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού και το πως βοηθά άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη είτε τα γνωρίζουν είτε όχι, αποτελεί υπενθύμιση προς όλους εμάς αλλά και για τα άτομα που απασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, όπως παίκτες και προπονητές, ότι υπάρχει και η άσχημη πλευρά της ζωής.

Είναι πολύ σημαντικό συχνά πυκνά να το σκεφτόμαστε αυτό. Ιδιαίτερα όταν γίνεις γονέας αυτό το σκέφτεσαι πιο συχνά. Χρειάζεται κάποιες φορές να θυμόμαστε ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος προσφέρει στον Ερυθρό Σταυρό και βοηθά ανθρώπους που βρίσκονται σε χειρότερη θέση από εμάς.

Ακούσαμε πολλά σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κύπρο κι από τα Γερμανικά ΜΜΕ. Όταν βλέπεις τα πρόσωπα των τεσσάρων αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, τότε συνειδητοποιείς ότι η ζωή είναι πολύτιμη και από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Γι’ αυτό όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν αυτοί που βοηθούν άλλους συνανθρώπους τους που ούτε καν γνωρίζουν, δημιουργείται μια νότα αισιοδοξίας στον κόσμο. Το είδαμε και τώρα με τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Λεμεσό, όπου εκατοντάδες πυροσβέστες και εθελοντές οι οποίοι έθεσαν την ζωή τους σε κίνδυνο για να τις κατασβήσουν και να σώσουν τις ζωές άλλων συνανθρώπων μας. Αυτή είναι η πραγματική αξία της ζωής».

Οι προμήθειες και τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης είναι προσφορά από το φίλαθλο κοινό, το Σωματείο Απόλλων Λεμεσού και την Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ.

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ώρες ο Απόλλωνας σε συνεργασία με τον μεγάλο του χορηγό, την Εταιρεία Stoiximan, θα προχωρήσει σε οικονομική ενίσχυση προς τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού