Περηφάνια και σεβασμός για τον κόσμο μας!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζει την περηφάνια και τον σεβασμό της προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για την αυτοσυγκράτηση, την αθλητοπρεπή στάση του και τη συνολική του παρουσία στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», παρά τις απρόκλητες επιθέσεις και τις συνεχείς προκλήσεις.

Οι οπαδοί μας επέλεξαν συνειδητά να σπρώξουν την ομάδα με τρόπο καθόλα κόσμιο, με συνεχές τραγούδι, χωρίς να ανάψει ούτε και ΕΝΑ βεγγαλικό και χωρίς να πέσει ούτε και ΜΙΑ κροτίδα!

Δυστυχώς η ρίψη φωτοβολίδων από τους αντιπάλους προς την ανατολική μας κερκίδα (που φιλοξενεί κυρίως οικογένειες) είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός μικρού κοριτσιού και μίας ακόμη οπαδού μας η οποία έχει υποστεί εγκαύματα στην κοιλιακή χώρα (προχώρησε ήδη σε καταγγελία στην αστυνομία, ενώ επισκέφθηκε και τις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού ).

Τους ευχόμαστε περαστικά και τους εκφράζουμε τη λύπη μας που ως κοινωνία δεν μπορέσαμε να τους προστατεύσουμε επαρκώς.

Το χρονικό των γεγονότων και η οπτικοακουστική καταγραφή τους μιλούν από μόνα τους και περαιτέρω δημόσιος σχολιασμός τους θα είναι αχρείαστος και περιττός.

Ενωμένοι μαζί θα πορευτούμε όπως το προστάζει η ένδοξη ιστορία του Απόλλωνα Λεμεσού και όπως αξίζει σε αυτό τον κόσμο που έβαλε το άθλημα και την ομάδα μας πάνω από προκλήσεις , εγωισμούς, εξωγηπεδικές και αντιαθλητικές συμπεριφορές.

Σας ευχαριστούμε για την μεγαλειώδη σας στήριξη.

Διοικητικό Συμβούλιο
Απόλλωνα Λεμεσού