Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 2024-2025

H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Δευτέρας (01/07, 10:00) αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η διαδικασία προτεραιότητας θα χωριστεί σε τρεις φάσεις:

Α’ Φάση – Ανανέωση της θέσης (01/07-15/07):

Από τη 1η Ιουλίου μέχρι τις 15 Ιουλίου, θα αρχίσει η πρώτη φάση, κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, θα έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προτεραιότητα για να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας και τη θέση τους σε τιμή ανανέωσης.

Β’ Φάση – Αλλαγή θέσης (17/07-19/07):

Από τις 17 Ιουλίου μέχρι τις 19 Ιουλίου, θα αρχίσει η δεύτερη φάση, κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν θέση.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης φάσης, όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν από τη πρώτη φάση, θα ελευθερωθούν και θα είναι διαθέσιμες για αγορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους περσινούς κατόχους διαρκείας στην τιμή ανανέωσης.

Γ’ Φάση – Ελεύθερη διάθεση για νέους κατόχους (20/07)

Στις 20 Ιουλίου αρχίζει η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 διατηρούν το δικαίωμα της τιμής ανανέωσης ωστόσο δεν έχουν αποκλειστικότητα στην επιλογή θέσης.

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει είτε στα Apollon Official Store είτε διαδικτυακά στο https://tickets.apollon.com.cy/el/home/.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:

• Για την έκδοση εισιτήριου διαρκείας απαιτείται η κατοχή κάρτας φιλάθλου για άτομα άνω των 14 ετών, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και ως εκ τούτου το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου διαρκείας χωρίς την κάρτα φιλάθλου.
• Για την έκδοση εισιτήριου διαρκείας απαιτείται η κατοχή κάρτας μέλους του Σωματείου του Απόλλωνα η οποία είναι υποχρεωτική για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας. 

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω του ανανεωμένου ιστοτόπου του Σωματείου (https://www.apollonclub.com.cy) και της νέας πλατφόρμας εγγραφών (https://my.apollonclub.com.cy).

Το ωράριο του APOLLON OFFICIAL STORE:

Δευτέρα: 9:00π.μ.–1:00μ.μ., 3:00μ.μ.–7:00μ.μ.
Τρίτη: 9:00π.μ.–1:00μ.μ., 3:00μ.μ.–7:00μ.μ.
Τετάρτη: 9:00π.μ.–2:30μ.μ.
Πέμπτη: 9:00π.μ.–1:00μ.μ., 3:00μ.μ.–7:00μ.μ.
Παρασκευή: 9:00π.μ.–1:00μ.μ., 3:00μ.μ.–7:00μ.μ.
Σάββατο: 9:00π.μ.–2:30μ.μ.

Το ωράριο του APOLLON OFFICIAL STORE στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»:

Δευτέρα: 3:00μ.μ.–7:00μ.μ.
Τρίτη: 3:00μ.μ.–7:00μ.μ.
Τετάρτη: ΚΛΕΙΣΤΟ
Πέμπτη: 3:00μ.μ.–7:00μ.μ.
Παρασκευή: 3:00μ.μ.–7:00μ.μ.
Σάββατο: 10:00π.μ.–2:00μ.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 έχουν οριστεί ως εξής:

ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

*Σημειώνεται ότι οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν κατόπιν απόφασης και σχετικής ανακοίνωσης της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2024-2025

ΤΙΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-2024

* Οι πιο πάνω τιμές ισχύουν μόνο για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

– Η κάρτα VIP YOUTH ισχύει για παιδιά και μαθητές μέχρι 20 ετών (με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2004) των οποίων οι γονείς είναι κάτοχοι κάρτας VIP.

– Η κάρτα TEENS ισχύει για παιδιά και μαθητές από 14 μέχρι 20 ετών (με ημερομηνία γέννησης από την 01/01/2004 μέχρι και την 31/12/2010)

– Η κάρτα Junior Club ισχύει για παιδιά μέχρι 14 ετών (με ημερομηνία γέννησης μετά από την 1/1/2011) με απαραίτητη τη συνοδεία κηδεμόνα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

– Όλοι οι αγώνες Πρωταθλήματος της Α’ Φάσης.

– Όλοι οι αγώνες Πρωταθλήματος της Β’ Φάσης.

– Ο εντός έδρας φιλικός αγώνας της ομάδας στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

– Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου.*

– Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.**

– 15% έκπτωση στο Apollon Official Store για τους κατόχους Blue, Teens και Junior Club.

– 20% έκπτωση στο Apollon Official Store για τους κατόχους VIP και VIP YOUTH.

– Ειδικές εκπτώσεις από επιλεγμένες εταιρείες, υπηρεσίες και προϊόντα.

– Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης “Apollon Rewards”.

– Συμμετοχή στο Apollon Media Club (ενημέρωση για τα νέα της ομάδας με SMS).

– Δυνατότητα για online αγορά με πληρωμή μέσω JCC και δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας με Kronos Express.

* Σε περίπτωση που ο τελικός Κυπέλλου αποφασιστεί από την ΚΟΠ να διεξαχθεί σε γήπεδο το οποίο λόγω χωρητικότητας δεν εξασφαλίζει την παρουσία όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, θα τηρηθεί προτεραιότητα μεταξύ των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας (ανάλογα με την κατηγορία) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ανταμοιβής Apollon Rewards.

**Στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας με περιορισμένο διαθέσιμο αριθμό εισιτηρίων, θα ακολουθείται προτεραιότητα μεταξύ των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας (ανάλογα με την κατηγορία) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ανταμοιβής Apollon Rewards. 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ VIP ΚΑΙ VIP YOUTH

Ισχύουν τα πιο πάνω κι επιπρόσθετα τα πιο κάτω:

– 20% έκπτωση στο Apollon Official Store

– Eίσοδος από τη VIP entrance του γηπέδου και πρόσβαση στο VIP Lounge του 2ου ορόφου

– Χώρος στάθμευσης στο P2

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν μέσω της ιστοσελίδας https://tickets.apollon.com.cy/, να μεταφέρουν την θέση τους σε άλλο άτομο, σε περίπτωση που δεν θα παρευρεθούν σε κάποιο αγώνα.

Η θέση του εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο άτομο της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας δωρεάν ή σε άτομο διαφορετικής ηλικιακής κατηγορίας με την ανάλογη χρέωση.

Υπογραμμίζεται ότι το εισιτήριο διαρκείας το οποίο μεταφέρεται δεν θα ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τονίζεται ότι το εισιτήριο διαρκείας δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλον ΚΑΤΟΧΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Η μεταφορά μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε άτομο που δεν κατέχει εισιτήριο διαρκείας.

«ΑΚΥΡΩΣΗ / ΠΩΛΗΣΗ» ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν μέσω της ιστοσελίδας https://tickets.apollon.com.cy/,  να ελευθερώσουν τη θέση τους και να τη διαθέσουν για αγορά για τους αγώνες στους οποίους δεν θα παρευρεθούν.

Η θέση η οποία ακυρώνεται, θα γίνεται αυτόματα διαθέσιμη για αγορά στο σύστημα εισιτηρίων. Σε περίπτωση που η θέση ελευθερώνεται τότε ο κάτοχος της θα λαμβάνει πίστωση στο λογαριασμό του 10 πιστωτικές μονάδες (κάθε 10 μονάδες ισούται με 1 ευρώ). Σε περίπτωση που η θέση η οποία ακυρώνεται, πωληθεί, τότε ο κάτοχος της θέσης θα λαμβάνει το 50%  της αξίας του εισιτηρίου σε πιστωτικές μονάδες.

Για παράδειγμα:

Διαθέτω τη θέση του εισιτηρίου διαρκείας μου στον τομέα 203 για πώληση, η οποία στην συνέχεια πωλείται στην τιμή των 20 ευρώ.

Αυτόματα λαμβάνω πίστωση 100 μονάδων στο λογαριασμό μου (50% των 20 ευρώ σε πιστωτικές μονάδες – 10 μονάδες για κάθε 1 ευρώ – 100 μονάδες).

Εάν η θέση δεν πωληθεί, ο κάτοχος της θα επωφελείται της βασικής πίστωσης των 10 μονάδων.

Υπογραμμίζεται ότι το εισιτήριο διαρκείας το οποίο ακυρώνεται δεν θα ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα και αυτόματα θα ενεργοποιείται για τον επόμενο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΣΤΩΣΗΣ – ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

Το συνολικό ποσό της πίστωσης το οποίο έχει συλλέξει ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας του για την επόμενη σεζόν.

Για παράδειγμα:

Με το τέλος της σεζόν 2024-2025 έχουν συγκεντρωθεί 500 μονάδες πίστωσης, τότε δικαιούμαι 50 ευρώ έκπτωση στην ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας μου για την σεζόν 2025-2026.

Σημειώνεται ότι η έκπτωση η οποία θα γίνεται, θα αφορά την τιμή ανανέωσης του εισιτηρίου διαρκείας για την σεζόν 2025-2026.

Για παράδειγμα:

Αν επιθυμώ να ανανεώσω το εισιτήριο διαρκείας μου στον τομέα 203, με τιμή ανανέωσης τα 245 ευρώ και έχω 500 μονάδες πίστωσης, τότε επωφελούμαι επιπλέον έκπτωση ύψους 50 ευρώ και πληρώνω 195 ευρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Οι μονάδες πίστωσης μπορούν να εξαργυρωθούν ΜΟΝΟ για ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας του ιδίου κάτοχου.

Αν προκύψουν περισσότερες μονάδες πίστωσης από την αξία του εισιτηρίου διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, τότε οι μονάδες που πλεονάζουν θα διαγράφονται.

Η θέση η οποία ελευθερώνεται, θα γίνεται αυτόματα διαθέσιμη για αγορά στο σύστημα εισιτηρίων.

Υπογραμμίζεται ότι το εισιτήριο διαρκείας το οποίο ελευθερώνεται δεν θα ισχύει για τον συγκεκριμένο αγώνα και αυτόματα θα ενεργοποιείται για τον επόμενο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο Online ενημερωτικό φυλλάδιο αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας πιο κάτω:

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ