Πληροφορίες για τις διαπιστεύσεις του ΟΦΗ – Απόλλων

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει σχετικά με τις δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και τη διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσουν οι συναδέλφοι οι οποίοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στη Κρήτη για να μεταδώσουν τον αγώνα.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας.

«Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League 2020-21, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», θα ισχύσουν ειδικές δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις. Ως εκ τούτου δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ δημοσιογραφική ταυτότητα.

Λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων οι θέσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία θα είναι περιορισμένες και θα διαπιστευθεί μόνο ένας (1) εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ ή δημοσιογραφικό όμιλο, ανάλογα με τον αριθμό των αιτημάτων.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν δημοσιογραφικά τον αγώνα, καθώς και οι φωτογράφοι – μέλη της «Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας» είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματά τους ΜΟΝΟ στο , έως την Παρασκευή (11/9) στις 15:00.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. (Θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα, είτε εγκριθούν είτε απορριφθούν).

Οι διαπιστεύσεις είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται.

Η παραλαβή των εγκεκριμένων διαπιστεύσεων θα γίνει την παραμονή του αγώνα (Τετάρτη 16/9/20) από το γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» και η διαδικασία θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση.

H είσοδος των δημοσιογράφων/φωτογράφων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 8Β (η θύρα θα ανοίξει μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού) και η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν διαπίστευση του συγκεκριμένου αγώνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο στην εγκατάσταση είναι η συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League», το οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν και να φέρουν συμπληρωμένο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, εκτυπώστε και συμπληρώστε το «Δελτίο Καταγραφής».

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας τόσο για δημοσιογράφους (εκτός από την ώρα της τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης του αγώνα) όσο για φωτογράφους, σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση, ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

Η είσοδος σε τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση».