Πληροφορίες και διευθετήσεις για τον αγώνα Ανόρθωση-Απόλλων

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό το οποίο θα παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα Ανόρθωση – Απόλλων ότι οι είσοδοι στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα ανοίξουν στις 17:30.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη βόρεια κερκίδα του σταδίου.

Η Αστυνομία, στo πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί στον αποψινό αγώνα, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα και το άθλημα.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η Δυτική, η Νότια και η Ανατολική Κερκίδα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται με δική τους ταλαιπωρία και πιθανότατα καθυστέρηση της εισόδου τους στο γήπεδο.

Η ώρα 16:30 η Λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις, από τη συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (κυκλικός κόμβος) μέχρι και τη συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται πίσω από τη Νότια κερκίδα.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού αριστερά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και ακολούθως να μεταβούν μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου “Αμμόχωστος” και από εκεί να στρίψουν αριστερά στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά την οποία να ακολουθήσουν μέχρι να φτάσουν στο στάδιο.

Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της Βόρειας κερκίδας και στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση.

Για την δική τους ασφάλεια, οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλούνται να αποφύγουν την Λεωφόρο Παπανικολή.

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΛΩΝΑ τα Βόρεια Ταμεία.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας να καλέσει στον αριθμό τηλεφώνου 24804040.

Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση του.