Προστατέψτε την ομάδα μας!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, καλεί το φίλαθλο κοινό το οποίο θα παρευρεθεί στις κερκίδες του Τσιρείου σταδίου για τον αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (11/09, 19:00), όπως ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και τις υποδείξεις των επιτηρητών και να επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Καλούμε όλους τους Απολλωνίστες όπως σεβαστούν τον περιορισμό για τη χρήση του 50% των θέσεων των άνω διαζωμάτων των κερκίδων του Τσιρείου γιατί αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει περισσότερος κόσμος από το επιτρεπτό όριο στο άνω διάζωμα τότε ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει ή θα διακοπεί!

Επαναλαμβάνεται ότι λόγω του πιο πάνω περιορισμού, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 εξαιρουμένων αυτών οι οποίοι κατέχουν κάρτα διαρκείας στους τομείς 101, 104, 501, 502 και 703 του νέου γηπέδου Λεμεσού.

ΤΑΞΙΘΕΤΗΣΗ

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που έχουν αγοράσει στους τομείς 102, 103, 105, 201, 203, 204 και θεωρείων του νέου γηπέδου της Λεμεσου θα πάρουν θέση στο άνω διάζωμα.
  • Όσοι διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας στους υπόλοιπους τομείς του νέου γηπέδου, έχουν δικαίωμα εισόδου στη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου και παρακαλούνται όπως πάρουν θέση στο κάτω διάζωμα της εξέδρας.

Τονίζεται ότι θα πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους του γηπέδου σε ότι αφορά την ταξιθέτηση, γι’ αυτό καλείται το φίλαθλο κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των επιτηρητών και να επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Η διοίκηση του Απόλλωνα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για τους φιλάθλους της ομάδας μας προχώρησε στην απομάκρυνση των πάγκων από τη δυτική κερκίδα έτσι ώστε να μην υπάρχει εμπόδιο στη θέαση προς τον αγωνιστικό χώρο.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους μας για την κατανόηση και την στήριξη τους προς την ομάδα μας και απολογούμαστε για την ταλαιπωρία.