Πρωταθλητής ο Apollon eSports!

Το πρώτο πρωτάθλημα του #Apollonesports στο #FIFA21 είναι γεγονός!

Η ομάδα μας κατάφερε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν πραγματοποιώντας το απόλυτο αγώνων στα playoffs. Με τις οκτώ νίκες στη Β’ φάση του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας συγκέντρωσε συνολικά 62 βαθμούς έναντι 59 της δεύτερης ΑΕΚ. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ομάδα μας σκόραρε 24 τέρματα στα playoff και δέχθηκε μόλις 2.

Ο Apollonesports ήταν η πιο σταθερή ομάδα του νεοσύστατου πρωταθλήματος στο οποίο συμμετείχαν μόνο Κυπριακές ομάδες και δίκαια κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα το οποίο θα κοσμεί την τροπαιοθήκη του τμήματος. Είναι ο τρίτος συνολικά τίτλος της ομάδας μας στο #FIFA μετά τα πρώτα δύο κύπελλα.

Ο τίτλος κρίθηκε σε τελικό αγώνα πρωταθλήματος στον οποίο η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει τον έτερο διεκδικητή του τίτλου με 4-0 αποδεικνύοντας ότι το πρωτάθλημα δίκαια ήρθε στη Λεμεσό.

Οι παίκτες μας είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη συνολική προσπάθεια και το εξαιρετικό ποδόσφαιρο το οποίο απέδωσαν κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και εύσημα αξίζουν και οι συντελεστές αυτής της ομάδας που με τη δική τους συμβολή βοήθησαν να πετύχουμε το μεγάλο αυτό στόχο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες για τις ευχές που απέστειλαν και τους διαχειριστές του VGL για το πρωτάθλημα το οποίο διοργάνωσαν με επιτυχία.

Συγχαρητήρια αξίζει η ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας η οποία πάλεψε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Απέδειξε πως πρόκειται για μια πολύ καλή κι οργανωμένη ομάδα κι αυτό φαίνεται μέσα από τους τίτλους τους οποίους κατέκτησε τις τελευταίες σεζόν.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς του τμήματος για την πολύτιμη προσφορά τους και στήριξη σε αυτό το εγχείρημα.