Πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων στην Κρήτη

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε ότι την Τετάρτη (17/09, 19:30) ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Αυγουστή θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα του Β’ Προκριματικού γύρου του UEFA Europa League με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θα μιλήσει ο Ζοάο Πέδρο.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διασκέψεων του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την ίδια ημέρα, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο κυρίως γήπεδο του σταδίου η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον αγώνα της Πέμπτης.

Στις 16:30 ο προπονητής των γηπεδούχων κ. Γιώργος Σίμος, θα μιλήσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε στο Βαρδινογίαννειο αθλητικό κέντρο στο Γάζι.

Η τελευταία προπόνηση των γηπεδούχων θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Οι προπονήσεις των δυο ομάδων θα είναι ανοιχτές για τα Μ.Μ.Ε τα πρώτα 15 λεπτά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω ανακοίνωσής της ενημερώνει:

Από τις 15:00 ως τις 20:00 οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι στους οποίους εγκρίθηκε διαπίστευση του συγκεκριμένου αγώνα, θα μπορούν να τις παραλάβουν (με ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο) από την αίθουσα τύπου του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης” (είσοδος από τη Θύρα 8Β). Λόγω των αυξημένων υγειονομικών μέτρων, ΔΕΝ θα δοθεί καμία διαπίστευση την ημέρα του αγώνα. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι του τύπου να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των διαπιστεύσεων προκειμένου να διευκολύνουν τη διοργάνωση του αγώνα. Οι διαπιστεύσεις είναι προσωπικές και δε μεταβιβάζονται.

Λόγω των αυξημένων υγειονομικών μέτρων, ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο της αίθουσα τύπου, σε τεχνικούς τηλεοπτικών σταθμών, παραμονή και ανήμερα του αγώνα. Οι συνεντεύξεις τύπου και των δύο ομάδων θα μεταδοθούν LIVE από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο youtube και θα είναι διαθέσιμες προς χρήση απ’ όλα τα Μ.Μ.Ε.

H είσοδος των δημοσιογράφων/φωτογράφων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 8Β (η θύρα θα ανοίξει στις 18:15) και η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν διαπίστευση του συγκεκριμένου αγώνα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο στην εγκατάσταση είναι η συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση», το οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν και να φέρουν συμπληρωμένο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας τόσο για δημοσιογράφους (εκτός από την ώρα της τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής μετάδοσης του αγώνα) όσο για φωτογράφους, σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση, ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημοσία) Λτδ