Σημαντικές διευκρινίσεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσουν ταμεία.

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 και οι είσοδοι του Τσιρείου σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας αγωνιστικής περιόδου 2022-23, ωστόσο λόγω του περιορισμού για τη χρήση του 50% των θέσεων των άνω διαζωμάτων των κερκίδων του σταδίου, οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μεταφερθούν στο βόρειο μέρος της Ανατολικής κερκίδας.

ΤΑΞΙΘΕΤΗΣΗ

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP και θεωρείων του νέου γηπέδου θα πάρουν θέση στο άνω διάζωμα της Δυτικής.
  • Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στους τομείς 205 (Δυτικής κερκίδας), 701, 702 και 503 Ανατολικής κερκίδας) θα πάρουν θέση στην Ανατολική κερκίδα.
  • Όσοι διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας στους υπόλοιπους τομείς του νέου γηπέδου, έχουν δικαίωμα εισόδου στη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου και παρακαλούνται όπως πάρουν θέση στο κάτω διάζωμα της εξέδρας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Τονίζεται ότι θα πραγματοποιείται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους του γηπέδου σε ότι αφορά την ταξιθέτηση, γι’ αυτό καλείται το φίλαθλο κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των επιτηρητών και να επιδείξει την απαιτούμενη υπομονή για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Υπογραμμίζεται ότι η είσοδος θα επιτραπεί στην κερκίδα η οποία καθορίζεται στο εισιτήριο και σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος.

Σημειώνεται ότι:

– Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

– Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανό να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

– Οι φίλοι της ομάδας μας θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη Θύρα 1 και τη Θύρα 2 της Δυτικής κερκίδας και από τη Θύρα 4 της Ανατολικής κερκίδας.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο και από την είσοδο δίπλα από τα γραφεία του Γ.Σ.Ο.

– Οι κάτοχοι διαρκείας κατηγορίας VIP έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Η είσοδός τους στο στάδιο θα γίνεται από την είσοδο από την είσοδο VIP Lounge της Δυτικής κερκίδας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού