Στήριξη του Ερυθρού Σταυρού και από την CENTURY 21

Μετά την Monlinks, ακόμη ένας συνεργάτης του Απόλλωνα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για προσφορά  φαγητού, παιδικών δώρων και ρουχισμού προς τον Ερυθρό Σταυρό.

Αντιπροσωπεία της Εταιρείας CENTURY 21 επισκέφθηκε τα γραφεία της ομάδας μας στην Αγίου Ανδρέου και πρόσφερε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραχωρηθούν στις άπορες οικογένειες Λεμεσού από τον φιλανθρωπικό οργανισμό.

Εκ μέρους της   το παρών τους έδωσαν ο CEO της χορηγού εταιρείας κ. Μάριος Σίσαμος και ο υπεύθυνος του γραφείου πωλήσεων και μάρκετινγκ κ. Μάριος Σπύρου ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στο γραφείο τύπου της ομάδας μας σχετικά με την εισφορά της κτηματομεσιτικής εταιρείας.

«Στη CENTURY 21 έχουμε ως αρχή μας να συνεισφέρουν στα κοινά με όποιο τρόπο μπορούμε , ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε και οι ανάγκες του κόσμου είναι αυξημένες. Επί της ευκαιρίας της συνεργασίας μας με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά και αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας που πήρε η ομάδα, αποφασίσαμε με μεγάλη μας χαρά να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια του προς τον Ερυθρό Σταυρό. Φέραμε κι εμείς με τη σειρά μας κάποια τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έτσι ώστε να βοηθηθούν κάποιες οικογένειες της πόλης μας».

Στη συνέχεια ο κ. Σπύρου εξέφρασε την ανυπομονησία και την προθυμία του για να συμμετέχει η εταιρεία του και στην επόμενη κοινωνική ενέργεια του Απόλλωνα.

«Προσπαθούμε να λαμβάνουμε μέρος σε διάφορες κοινωνικές εκστρατείες και να συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο στις εκάστοτε φιλανθρωπικές προσπάθειες».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού, κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία CENTURY 21 για τη δωρεά και εξήγησε πόσο σημαντική είναι η οποιαδήποτε βοήθεια.

«Αυτή την περίοδο το έργο του Ερυθρού Σταυρού είναι βεβαρημένο αφού πολλές οικογένειες της πόλης μας δεν τα καταφέρνουν και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις βασικές τους ανάγκες. Έχουμε υπό την φροντίδα μας 300 οικογένειες κάθε μήνα περίπου».

Τέλος, η κ.  Χατζητσαγκάρη προσκάλεσε τους ανθρώπους της CENTURY 21 στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού για να τους ξεναγήσει στον χώρο και να δουν από κοντά τις εργασίες του οργανισμού.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο