Στηρίζουμε το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ “Μαζί στη ζωή”

Ο Απόλλωνας Λεμεσού στηρίζει διαχρονικά το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ και γι΄αυτό τον λόγο στις εισόδους του σταδίου “Αλφαμέγα” θα υπάρχουν εθελοντές οι οποίοι θα πωλούν λαχνούς εισφοράς με σκοπό την ενίσχυση του Παγκυπρίου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων.

Με σύνθημα «ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» πραγματοποιείται η 32η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης, με στόχο τη συνέχιση των δωρεάν εξειδικευμένων υπηρεσιών σε συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου και στις οικογένειες τους, καθώς και προγραμμάτων πρόληψης και έγκαιρης ανίχνευσης του καρκίνου.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ με βαθύ αίσθημα ευθύνης επιτελεί ανελλιπώς το ανθρωπιστικό του έργο του παρέχοντας ετησίως δωρεάν υπηρεσίες Κατ΄Οίκον Υποστηρικτικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας σε 24ωρη βάση, σε περισσοτέρους από 7000 χιλιάδες ασθενείς, σε όλη την Κύπρο.

Ελπίζουμε πως με τη δική σας πολύτιμη υποστήριξη, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Κάθε συνεισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ μεταφράζεται σε ανακούφιση, φροντίδα, συμπαράσταση και αισιοδοξία.

Σας καλούμε να αγκαλιάσετε τον έρανο μας … με μόνο €2 συνεχίζουμε μαζί στη ζωή!

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα! Γιατί όταν γινόμαστε ένα … δίνουμε ελπίδα στη ζωή!

* Ο έρανος διεξάγεται για την οικονομική ενίσχυση των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ, σε όλες τις επαρχίες, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνων Νόμου του 2014, με αριθ. Άδειας N.Π. 43/2023, που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/8/2023-31/12/2023.