Στο άνω διάζωμα της δυτικής οι φίλοι της ομάδας μας

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι προκράτησαν εισιτήριο μέσω του διαδικτυακού μας συστήματος, ότι θα παραλάβουν το εισιτήριο του αγώνα Ομόνοια – Απόλλων μέσω email και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από το άνω διάζωμα της Δυτικής στον τομέα 301 και θα εισέλθουν από την είσοδο Δ1 της Δυτικής εξέδρας.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον χώρο στάθμευσης στο νότιο πάρκινγκ.

Βάσει των διαταγμάτων της Κυβέρνησης είναι απαραίτητο το Safe Pass. Ως εκ τούτου οι φίλαθλοι οι οποίοι θα προσέλθουν στο στάδιο θα πρέπει είτε να έχουν εμβολιαστεί (τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν με την πρώτη δόση), ή να έχουν νοσήσει με κορωνοϊό τους τελευταίους έξι μήνες ή να έχουν αρνητικό PCR ή rapid test με ισχύ 72 ώρες.

Εν όψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία, στις 18:00, η Αστυνομία υπενθυμίζει τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με τα σχετικά διατάγματα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παρουσία φιλάθλων, ο αριθμός των οποίων δεν θα υπερβαίνει το 15% της χωρητικότητας του σταδίου.

Για την είσοδο στο στάδιο, πέραν από το εισιτήριο και την κάρτα φιλάθλου, είναι απαραίτητη η προσκόμιση:

Αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης ή εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, είτε

Πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19, τουλάχιστον με τη μία δόση, νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία εμβολιασμού, είτε

Αποδεικτικό στοιχείο αποδέσμευσης στις περιπτώσεις προσώπων που νόσησαν από την ασθένεια του COVID-19 και δεν έχουν παρέλθει έξι μήνες από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.

Παιδιά κάτω των δώδεκα ετών, απέχουν της πιο πάνω υποχρέωσης.

Η παρουσία ή η συγκέντρωση προσώπων, σε οποιοδήποτε χώρο εκτός του σταδίου, απαγορεύεται.

Για αποφυγή οποιασδήποτε αχρείαστης ταλαιπωρίας, η Αστυνομία ενημερώνει ότι η πρόσβαση προς τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου ΓΣΠ, θα είναι ελεγχόμενη και δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο όσοι δικαιούνται να εισέλθουν στο στάδιο.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο