Στο F1aXion o Apollon eSports

Ο Apollon Esports εισέρχεται σε μία νέα εποχή καθώς στη νέα αγωνιστική περίοδο θα συμμετέχει στη διοργάνωση της F1axion.

Τα δύο μονοθέσια της ομάδας μας με πιλότους τους Παναγή Δρακάτο και Μάνο Πολίτη θα συμμετέχουν στη μακροβιότερη διοργάνωση πρωταθλημάτων διαδικτυακής προσομοίωσης αγώνων, την F1aXion

Για πρώτη φορά φέτος η F1aXion θα διοργανώσει σε συνεργασία με την Logitech G πρωτάθλημα και για τους χρήστες PS4/PS5 στο παιχνίδι Formula1 – 2021.

Η ιδιαιτερότητα αυτού του πρωταθλήματος είναι πως δεν επιτρέπει την χρήση οδηγικών βοηθημάτων στους χρήστες και η διάρκεια των αγώνων είναι στο 100% της πραγματικής διάρκειας των πραγματικών Grand Prix.

Όπως πάντα, η ομάδα μας έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία οδηγών αλλά και στην κατηγορία των κατασκευαστών.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα στην κατηγορία οδηγών και άλλα τόσα στην κατηγορία κατασκευαστών στη διοργάνωση του VGL.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας κι είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες στο τμήμα μας.

Μη χάσετε δευτερόλεπτο από τις άκρως απαιτητικές μάχες των οδηγών μέσα από τις ζωντανές μας μεταδόσεις στην επίσημη σελίδα του Apollon eSports στο Facebook αλλά και μέσα από τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος Formula G με πλήρη περιγραφή στο κανάλι της F1aXion.

O πρώτος αγώνας διεξάγεται απόψε (14/03) στις 21:00 στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Major eSports Sponsor: Stoiximan 
Official eSports Sponsors: KibaInuMusical Paradise