Συνεχίζεται το πρόγραμμα των «First Skills»

Η φημισμένη ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού ενημερώνει ότι οι προπονήσεις των κλιμακίων μας διεξάγονται κανονικά ανά μικρά γκρουπ με βάση τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

Το πρόγραμμα των «First Skills» το οποίο ξεκίνησε επίσημα το περασμένο καλοκαίρι, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μέχρι έξι ετών κι έχει ως στόχο την εξέλιξη των μικρών ποδοσφαιριστών, την καθοδήγηση και τη δημιουργία αθλητών με αυξημένο τον δείκτη του ομαδικού πνεύματος και το αίσθημα της συνεργασίας.

Στόχος αυτού του ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος είναι η εισαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας από την προσχολική ηλικία, η ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και του αισθήματος της συνεργασίας. Τα παιδιά, μέσω αυτού του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν τις ψυχοκινητικές του δεξιότητες, να βελτιώσουν την μυοσκελετική και νευρομυϊκή συναρμογή τους, να εξασκήσουν το μυαλό τους και το κυριότερο να διασκεδάσουν, να γελάσουν και να περάσουν χαρούμενο χρόνο.

Το πρόγραμμα «First Skills» εκτελείται σε γήπεδο σύγχρονων προδιαγραφών από κατάλληλα εξειδικευμένους προπονητές, οι οποίοι μέσα από τις κατάλληλες εκπαιδευτικές μεθόδους και το ποδόσφαιρο θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν τις σωματικές και πνευματικές ικανότητες τους.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των γονιών, μας υποχρέωσαν έτσι ώστε να δημιουργήσουμε νέα τμήματα και ως αποτέλεσμα να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για νέα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Βαλεντίνο Κουλουντή στο τηλέφωνο 99482698 ή τον κ. Πάμπο Πίττα στο τηλέφωνο 99627700.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο