Σ’ ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ

Το τέλος μιας εποχής έφτασε.

Ο Γιώργος Βασιλείου μετά από εννέα χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον Απόλλωνα κι ύστερα από 19 συνολικά χρόνια στο ποδόσφαιρο λέει το δικό του αντίο.

Ο Γιώργος υπηρέτησε πιστά τον Απόλλωνα από το 2012 όταν και πήρε μεταγραφή από τον συμπολίτη Άρη.

Από τότε, μέχρι και σήμερα, ο Απόλλωνας μεγάλωνε μαζί του κι εδραιωνόταν στις κορυφαίες ομάδες του τόπου χαράσσοντας τεράστιες επιτυχίες στην ιστορία του συλλόγου μας τη μια μετά την άλλη.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από την ημέρα που ήρθε στον Απόλλωνα, η ομάδα μας αγωνίζεται ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι διακρίσεις, οι τίτλοι, οι χαρές, οι λύπες κι άλλα δεκάδες συναισθήματα που έζησε ο διεθνής αριστερός μπακ, δεν τα έχουν βιώσει πολλοί ποδοσφαιριστές.

Μετά από 228 συμμετοχές, τρεις κατακτήσεις κυπέλλου, δύο Super Cup, τέσσερις προκρίσεις σε ομίλους του UEFA Europa League, μεγάλες κι αξέχαστες βραδιές τις οποίες τίμησε τη φανέλα του Απόλλωνα σε όλα τα γήπεδα της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης, ο Γιώργος Βασιλείου αποχαιρετά τον Θρύλο και το ποδόσφαιρο χορτασμένος από εμπειρίες και διακρίσεις.

Το πάθος του και η κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα ήταν το σήμα κατατεθέν του. Δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος, οποιασδήποτε ομάδας, που να μην αναγνωρίζει αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του.

Όλοι, μα όλοι οι συμπαίκτες του, πρώην και νυν, έχουν να πουν τα καλύτερα για τον 36χρονο πλέον Βασιλείου.

Ένας πιστός στρατιώτης λέει αντίο στο ποδόσφαιρο, στον Απόλλωνα και στους χιλιάδες φίλους του.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός μας δικαίως βρίσκεται στο πάνθεο της ιστορίας του συλλόγου και κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στην καρδιά όλων των Απολλωνίστων.

Γιώργο Βασιλείου σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για όλα όσα πρόσφερες στον Απόλλωνα. Για το πάθος, την τιμιότητα, την αυταπάρνηση και τον σεβασμό που επέδειξες αγωνιζόμενος με το ιστορικό έμβλημα του σωματείου μας.

Σου ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στην προσωπική σου ζωή.

Πιο κάτω ακολουθεί η τελευταία συνέντευξη του αρχηγού μας.

Ο Γιώργος Βασιλείου αποχαιρετά τον Θρύλο και το ποδόσφαιρο χορτασμένος από εμπειρίες και διακρίσεις.

Αφηγείται άγνωστες, ανέκδοτες και συγκλονιστικές μαρτυρίες από την πλούσια καριέρα του στην ομάδα μας.

Όπως είπες κι εσύ… «μια φορά Απόλλων, πάντα Απόλλων!».

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού