Σ’ ευχαριστούμε για όλα Ζοάο Πέδρο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζοάο Πέδρο.

Η οικογένεια του Απόλλωνα ευχαριστεί τον Ζοάο για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια στα οποία αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα συμπληρώνοντας 249 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας δύο κύπελλα Κύπρου, δύο Super Cup και πανηγυρίζοντας δύο προκρίσεις στους ομίλους του UEFA Europa League.

Ο κύκλος του Ζοάο κλείνει μετά από έξι γεμάτα χρόνια στην ομάδα μας.

Ο Πορτογάλος εντάχθηκε στον Απόλλωνα το Καλοκαίρι του 2015, αρχικά ως δανεικός από τη Μπράγκα και στη συνέχεια με ελεύθερη μεταγραφή.

Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας 178 φορές στον θεσμό του πρωταθλήματος, 27 στο κύπελλο και 42 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όντας ο δεύτερος ποδοσφαιριστής σε ευρωπαϊκές συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Ζοάο εξελίχθηκε σε τεράστιο βαθμό στον Απόλλωνα αφού ξεκίνησε από τη θέση του δεξιού εξτρέμ και κατέληξε να είναι ο κορυφαίος δεξιός μπακ τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.

Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το πάθος, η ικανότητά του να δημιουργεί παιχνίδι από τη δεξιά πλευρά και οι εξαιρετικές εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ καταφέρνοντας στις 249 συμμετοχές του να μοιράσει 106 ασίστ ενώ πέτυχε και 11 τέρματα.

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο