Ταμεία και είσοδοι στο “Στέλιος Κυριακίδης”

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό το οποίο θα παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας, ότι οι είσοδοι και τα ταμεία στο “Στέλιος Κυριακίδης” θα ανοίξουν στις 17:30. 

Η προπώληση συνεχίζεται στο Apollon Official Store και διαδικτυακά μέσω του https://tickets.apollon.com.cy/ μέχρι τις 14:30 ενώ τα ταμεία στο γήπεδο θα λειτουργήσουν από τις 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό: 15 ευρώ
Μαθητικό: 8 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά. 

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Από τις 14:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσει συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου στο γήπεδο.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/. 

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας και να παραυρεθούν στο στάδιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 25351954 ή στο 95-114846.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού