Τι έκαναν οι διεθνείς μας (Οκτώβριος)

Ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον μήνα Οκτώβριο.

Συνολικά, έξι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα βρέθηκαν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους την τελευταία εβδομάδα ωστόσο οι πέντε πήραν χρόνο συμμετοχής.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην κλήση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου με τους Κυριάκου και Πίττα να μετρούν από τρεις συμμετοχές και τους Κατελάρη και Δημητρίου από μία. Ο 21χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Αζερμπαϊτζάν έχοντας εξαιρετική απόδοση. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Εθνική Ανδρών είναι προγραμματισμένη για τον επόμενο μήνα με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.

Ο Μιχάλης Παπαστυλιανού παρέμεινε στον πάγκο και στις δύο αναμετρήσεις της Εθνικής Ελπίδων με αντίπαλους τη Λευκορωσία και Ολλανδία. Ο κύκλος των υποχρεώσεων της ομάδας των Ελπίδων ολοκληρώνεται τον ερχόμενο μήνα.

Τέλος, ο Αττίλα Σάλαϊ αγωνίστηκε ως βασικός και στα τρία παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών Ουγγαρίας καταφέρνοντας να πανηγυρίσει δύο νίκες απέναντι σε Βουλγαρία και Σερβία ενώ στο τρίτο, η ομάδα του εξήλθε ισόπαλη με τη Ρωσία. Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 12/11/2020 όταν θα φιλοξενήσει την Ισλανδία στο Puskas Arena με τη νικήτρια ομάδα να εξασφαλίζει το εισιτήριο για την τελική φάση του UEFA EURO 2020 το οποίο θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ