Το γκολ του Πίττα αναδείχθηκε κορυφαίο για το 2020

Μετά από σχετική ψηφοφορία η οποία διενεργήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, ο κόσμος του Απόλλωνα ανέδειξε ως κορυφαίο τέρμα για το 2020 το γκολ του Ιωάννη Πίττα στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, με το εκπληκτικό ποσοστό 60% των συνολικών ψήφων.

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός υποδέχθηκε τη μπάλα από αριστερά, συνέκλινε κι αφότου ντρίμπλαρε τον Νάντο έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα να κτυπήσει αρχικά στο δοκάρι του Τέουνκενς κι ακολούθως να καταλήξει στα δίχτυα!

Για το επίτευγμα αυτό μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας www.apollon.com.cy ο διεθνής επιθετικός ο οποίος περιέγραψε τη φάση μέσα από τα δικά του μάτια.

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που επέλεξε το τέρμα μου ως το κορυφαίο της χρονιάς. Υπήρχαν κι άλλα εξαιρετικά τέρματα όπως αυτό του Γιαννιώτα με τη Σαμπουρτάλο ή του Ματέι με τον Εθνικό ή και του Ντιγκινί με τον Ολυμπιακό.

Θεωρώ ότι είναι ένα από τα ομορφότερα τέρματα της καριέρας μου, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι πως συνοδεύτηκε με νίκη.

Δέχθηκα τη μακρινή μπαλιά, υποδέχθηκα τη μπάλα με το στήθος αλλά βρισκόμουν πολύ πλάγια και έξω από την περιοχή, ωστόσο υπήρχε αρκετός κενός χώρος. Αποφάσισα να συγκλίνω, απέφυγα δύο αντιπάλους και έκανα το δυνατό σουτ. Πριν ελευθερωθώ και σουτάρω, πρόσεξα ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας άφησε ανοικτή την γωνία του κι έτσι σημάδεψα σε εκείνο το σημείο και χαμηλά.

Όλα αυτά έπρεπε να γίνουν και έγιναν πολύ γρήγορα για να έρθει το γκολ.

Ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο που ψήφισε το τέρμα μου ως κορυφαίο και τους εύχομαι καλή χρονιά».

Η ανάδειξη του τέρματος προήλθε βάση ψηφοφορίας η οποία ξεπέρασε τις 6000 ψήφους και διενεργήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο