Χορηγική συνεργασία για τον Apollon eSports

Το τμήμα eSports της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τη Musical Paradise μέχρι τον Μάιο του 2022.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα τοποθετείται σε όλα τα δημιουργικά που αφορούν τον Apollon eSports και δημοσιεύονται στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας μας αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του τμήματος eSports, η χορηγός εταιρεία θα παρέχει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος της με την επίδειξη της κάρτας τους. Εξαιρούνται τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται ήδη σε προσφορά και οι κονσόλες.

Το τμήμα eSports καλωσορίζει τη Musical Paradise στην οικογένεια των χορηγών του και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό να εκπροσωπεί επάξια τον Απόλλωνα και το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας.

Λίγα λόγια για τη χορηγό εταιρεία:

Η Musical Paradise  ιδρύθηκε το 1982 από τον αείμνηστο Χριστοφή (Τάκη) Ανδρέου σε ένα μικρό προσφυγικό κατάστημα στον συνοικισμό Αγ.Ιωάννη στα Πολεμίδια της Λεμεσού.

Συστάθηκε εταιρεία τον Δεκέμβριο του 1988 και από τότε κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο. Από το 1991 η εταιρία στεγάζεται στο ιδιόκτητο της κατάστημα στα Πολεμίδια σε ένα χώρο 500 τ.μ.

Προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα σε ελληνική και διεθνή μουσική, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια και κονσόλες στις καλύτερες τιμές , με πελάτες της λιανικής και χονδρικής σε όλη την Κύπρο.

Είναι αντιπρόσωποι και διανομείς στην Κύπρο όλων των Δισκογραφικών εταιρειών της Ελλάδας καθώς κι άλλων εταιρειών του εξωτερικού.

Επίσης από το 2010 μέσω του διαδικτυακού ηλεκτρονικού καταστήματος της εξυπηρετεί πελάτες τόσο στην Κύπρο και Ελλάδα όσο και σε όλο τον κόσμο.

Σαν το μεγαλύτερο μουσικό και όχι μόνο κατάστημα στην Κύπρο, στόχος είναι να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές στα προϊόντα της.