Όσα λέχθηκαν ενόψει Πάφου FC

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης(10/09) δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του Σαββατιάτικου (12/09) αγώνα με αντίπαλο την Πάφο. 

Αρχική τοποθέτηση: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές από τις εθνικές τους ομάδες και θα είμαστε έτοιμοι. Η Πάφος είναι μια επικίνδυνη και γρήγορη ομάδα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί για να μείνουμε ψηλά και να πάμε με καλύτερη ψυχολογία στην συνέχεια. Ακολουθούν τρία σημαντικά παιχνίδια.

Για τις μεταγραφές: Υπάρχει μία διαθέσιμη θέση στον κατάλογο Α’. Θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε αυτή την μεταγραφή. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη διοίκηση. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές που θέλαμε τους πήραμε. Αυτός που θα έρθει θα πρέπει να είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά πάνω απ’ όλα καλός χαρακτήρας για να παίζει για το σύνολο και όχι τον εαυτό του.

Μου αρέσει οι ποδοσφαιριστές μπροστά να έχουν τη δυνατότητα ν’ αλλάζουν θέση και να μπορούν να ανταποκριθούν. Η ομάδα θα κάνει μία μεταγραφή στον κατάλογο Α. Θέλουμε να βρούμε ένα ποδοσφαιριστή που να είναι καλός και στα αποδυτήρια, όχι μόνο να παίζει. Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή εκτός από αυτή.

Για το αποτέλεσμα της πρεμιέρας: Με τη Δόξα βγήκαν κάποια πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Δεν ήμασταν ο Απόλλωνας που θέλαμε. Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια που ακολούθησαν. Με την Πάφο πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Για τους Φάνο Κατελάρη και Ντάνιελ Λάρσον: Ο Φάνος είναι σε πάρα πολύ κατάσταση και θα είναι σύντομα μαζί μας. Ευτυχώς είχαμε την διακοπή για τον Ντάνιελ. Στο ματς με τον ΟΦΗ θα είναι έτοιμος.

Για τον Ενσούε: Το θέμα έχει λήξει. Ο στόχος μας είναι να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Έχει κλείσει το κεφάλαιο Ενσούε και βλέπουμε μόνο την δική μας ομάδα.

Για τις δηλώσεις με τον Ερμή: Μια ομάδα για να προχωρήσει πρέπει να έχει ηρεμία σε θέμα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας, αποδυτήρια, κόσμος. Αν ξεκινήσουμε και χωρίσουμε τον Απόλλωνα σε αυτούς που θέλουν το Σωφρόνη, αυτούς που θέλουν τον Πρόεδρο, η ομάδα θα πάει σ΄ ένα άσχημο σημείο και τον Οκτώβρη θα διαλυθεί. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι για το καλό του Απόλλωνα. Οι παίκτες μου έχουν διάθεση και νομίζω είμαστε ένα δυνατό σύνολο.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιριο (Δημόσια) Λτδ