Χορηγοί

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Ο Stoiximan είναι η μεγαλύτερη ελληνική πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος. Τα μέλη του απολαμβάνουν ένα προϊόν διεθνών προδιαγραφών προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Έλληνα και Κύπριου παίκτη, με πλούσιο live betting και δεκάδες ζωντανές μεταδόσεις αγώνων (live streaming) κάθε μέρα μέσα από PC/Tablet/Mobile. Όλα αυτά παίζοντας νόμιμα και με ασφάλεια σε μια εταιρεία που φημίζεται για την αξιοπιστία, την κορυφαία εξυπηρέτηση μελών και τις ταχύτατες πληρωμές της.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η PUMA είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρίες σχεδιασμού, ανάπτυξης & εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερο από 65 έτη, η PUMA έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία γρήγορων σχεδιαστικών προϊόντων για τους γρηγορότερους αθλητές του πλανήτη. Η PUMA προσφέρει εξοπλισμό επιδόσεων & lifestyle προϊόντα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό, σε κατηγορίες όπως Ποδόσφαιρο, Τρέξιμο, Γυμναστική και Fitness, Γκολφ, και Motorsports. Επίσης, έχει συνάψει συναρπαστικές συνέργειες με διάσημα εμπορικά σήματα, όπως Alexander McQueen και Mihara Yasuhiro ώστε να εισάγει καινοτόμα και γρήγορα σχέδια στον κόσμο του αθλητισμού. Ο Όμιλος PUMA κατέχει τα εμπορικά σήματα PUMA, Cobra Golf, Tretorn, Dobotex και Brandon

Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, και εδρεύει στο Herzogenaurach,Γερμανία.

Επίσημος διανομέας για την Ελλάδα, Βουλγαρία & Κύπρο:

Sportswind S.A. : Λ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, τηλ. 211 1088400

Η Petrolina (Holdings) PublicLtd είναι κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών, υγραερίου, μηχανέλαιων και λιπαντικών.

Διαθέτει δίκτυο 98 πρατηρίων καυσίμων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο τα οποία λειτουργούν κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolinaκαι Agip. Μέσω του δικτύου πρατηρίων ως επίσης και μέσω απ’ ευθείας πωλήσεων, η Εταιρεία προμηθεύει τον κύπριο καταναλωτή και τις ντόπιες επιχειρήσεις με καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, καύσιμα για βιομηχανική χρήση, καύσιμα πλοίων και αεροσκαφών, υγραέριο, λιπαντικά, μηχανέλαια και άλλα σχετικά προϊόντα.

Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης, η Columbia Restaurants έχει επεκτείνει το πορτοφόλιο της σε εστιατόρια για να αναδειχτεί σε μια από τις πιο σημαντικές εταιρίες στον τομέα της στην Κύπρο. Με μια ομάδα πάνω από 250 υπαλλήλων, η Columbia Restaurants είναι μια εταιρία που αξίζει της προσοχής μας.

Για τα πιο χαλαρά γεύματα μέχρι τα πιο επίσημα βραδινά και εκδηλώσεις. Δοκιμάστε τις κλασικές μας πίτσες στο Pizza Express στην Λεμεσό και Πάφο, το μενού μας με μακαρονάδες, πίτσα και πιάτα στην σχάρα στα Marzano σε Λευκωσία και Λάρνακα, και το μοναδικό πολυκέντρο, Columbia Plaza στην πανέμορφη παλιά πόλη της Λεμεσο

Για πάνω από δεκαοκτώ χρόνια, η Conercon Energy Solutions, θυγατρική εταιρεία της Lanitis Energy, κατέχει ηγετικό ρόλο στην Κυπριακή αγορά στον τομέα των Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων, παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας, στον οικιστικό, εμπορικό και βιομηχανικό τομέα καθώς και στην χοντρική πώληση στους επαγγελματίες του τομέα.

Προσφέρει πληθώρα προϊόντων για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων, συνδυάζοντας με απόλυτο τρόπο όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές, έχοντας ως απώτερο στόχο την υψηλότερη απόδοση σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα και τις απαραίτητες εγγυήσεις στους επενδυτές.

H Lamberts έχοντας σημαντική εμπειρία στην παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στα σύγχρονα και τεχνικά προηγμένα εργοστάσια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία λειτουργούν με αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα Good Manufacturing Practice (GMP) και σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες από το Υπουργείο Υγείας, Φαρμάκων και τον Ρυθμιστικό Οργανισμό Προϊόντων Υγείας MHRA (Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency).

Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της Lamberts είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια.

Φωτισμός, «είδος πρώτης ανάγκης» που προάγει την εξέλιξη και παράγει πολιτισμό. Όταν μια εταιρεία προσφέρει το αγαθό αυτό με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει προσθέσει και αυτή, ένα μικρό «λιθαράκι» στην ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Εμείς στην DIMCO, έχοντας πλήρη συναίσθηση αυτής της ευθύνης, δεσμευόμαστε ότι και για τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ίδια ποιότητα και αξιοπιστία στους πελάτες μας, συμβάλλοντας στην ευημερία του τόπου μας.

H DIMCO LTD μια κυπριακή εταιρεία, ιδρύθηκε στις 7 Ιουνίου 1966 με αρχική ειδίκευση στις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Στην βιομηχανία φωτιστικών εισήλθε το 1976 όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Η DIMCO λειτουργεί και Τμήμα Έργων, το LEVEL Architectural Lighting, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών φωτισμού για έργα που αφορούν την Κυπριακή αλλά και Διεθνή αγορά. Η DIMCO έχει εξελιχθεί, σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές φωτισμού στην Κύπρο.

Η GVD είναι μια αδειοδοτημένη χρηματομεσιτική εταιρεία με έδρα τη Λεμεσό, που προσφέρει μια εξατομικευμένη σειρά μέσων συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων CFD σε Forex, Δείκτες, Μετοχές και Εμπορεύματα στις βραβευμένες πλατφόρμες συναλλαγών MT4 και MT5.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο παροχής καινοτόμου και εκπαιδευτικού προγράμματος και σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα κατάρτισης και ενημέρωσης του μεγάλου πελατολογίου της, με στόχο την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων που προκύπτουν από το συνεχώς αναπτυσσόμενο και μεταβαλλόμενο τομέα των χρηματομεσιτικών υπηρεσιών.

H BBF, γνωστή για την ηγετική παρουσία της στον τομέα της ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, έχει την έδρα της στη Λεμεσό και γραφεία στη Λάρνακα, την Πάφο, τη Λευκωσία και την Αθήνα.

Η ονομασία BBF σημαίνει Build. Better. Future. και αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας να οικοδομήσει ένα προσιτό περιβάλλον διαβίωσης που βελτιώνει την ποιότητα ζωής για όσους επιλέγουν ένα ακίνητο της BBF για την κατοικία τους, τον επαγγελματικό τους χώρο, ή για επενδυτικούς σκοπούς.

Η BBF διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εξειδίκευσης και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο που μέχρι σήμερα αριθμεί πάνω από 150 αναπτυξιακά έργα – από πολυτελείς κατοικίες μέχρι πρωτοποριακούς χώρους γραφείων – στην Κύπρο και την Ελλάδα. Σε αυτό περιλαμβάνονται τα εμβληματικά bbf: sky tower, bbf: marco polo, bbf: eden roc, καθώς και το τρέχον έργο της ανακαίνισης του ιστορικού διατηρητέου ξενοδοχείου Βερεγγάρια στην περιοχή του Προδρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το bbf.com.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Η Pizza Hut λειτουργεί στην Κύπρο από το 1991, με όραμα να κάνει τα μεσημέρια και τις βραδιές μας ιδιαίτερες, δημιουργώντας στιγμές απόλαυσης για όλη την οικογένεια. Λόγω των υψηλών προτύπων παρασκευής φαγητού τα οποία αυστηρά ακολουθεί, τη φρέσκια ζύμη και τα φρέσκα υλικά, πλέον είναι διαθέσιμη Παγκύπρια μέσω των 32 εστιατορίων της, εκ των οποίων τα 11 παρέχουν την υπηρεσία Dine In.

Μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία ανά κατάστημα επισκέπτοντας την ιστοσελίδα μας ή να παραγγείλετε ηλεκτρονικά στο www.pizzahut.com.cy ή στο https://www.pizzahut.com.cy/restaurants/dinein.

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΖΗΤΑ Λτδ ιδρύθηκε το 1982 με πρωταρχικό σκοπό την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία παρασκευάζονται κάτω απο αυστηρές προδιαγραφές και ποιοτικά κριτήρια. Χάρη στην ανθρωποκεντρική πολιτική που ακολουθείται σε συνδυασμό με πολύχρονη πείρα, τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογική ανάπτυξη η ΖΗΤΑ αποτελεί σήμερα μια ραγδαία εξελισσόμενη μονάδα προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα στον κλάδο όπως στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες, ελαφρύ, άπαχο), φρουτογιαούρτι, παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού, παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, χαλλούμι, ξηρή αναρή, Ελληνική Φέτα ΠΟΠ κ.α.

Η Property Gallery είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες πολυτελών ακινήτων στη Λεμεσό, η οποία από το 2002 ακολουθεί μια σαφή και εστιασμένη στρατηγική με έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές. Διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εκτέλεσης των οικιστικών έργων, δημιουργεί καινοτόμες και σύγχρονες οικιστικές και εμπορικές μονάδες, που φημίζονται για το πρωτοποριακό τους concept και την αρχιτεκτονική τους τελειότητα. Η επιτυχία της Property Gallery στον τομέα των ακινήτων επιβεβαιώνεται και από τα 27 διεθνή βραβεία οικιστικών αναπτύξεων που έχει λάβει τα τελευταία έξι χρόνια.

Τα Ισοτονικά ποτά OSHEE είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή, για αθλητές και για όσους ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης ο οργανισμός χάνει πολύτιμους ηλεκτρολύτες όπως νάτριο και κάλιο, καθώς και σημαντικές βιταμίνες και υδατάνθρακες. Τα Ισοτονικά Ποτά OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες (νάτριο και κάλλιο) και βιταμίνες Β3, Β5, Β6 και Β7 προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και ενέργειας. Ο κύριος σκοπός τους είναι να ρυθμίζουν την κατανομή του νερού και τους ηλεκτρολύτες στον ανθρώπινο οργανισμό και να υποστηρίζουν το μυϊκό σύστημα.

Η εταιρία συστημάτων συναγερμού Cyp – Cana alarms ltd , ξεκινά την μακρόχρονη πείρα τις από το 1966 στο Τορόντο του Καναδά. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης κύριος Μιχάλης Παναγιώτου επιστρέφει το 1980 και δημιουργεί στην Κύπρος την πρώτη εταιρία συστημάτων συναγερμού.

Η Cyp – Cana διαγράφοντας σταδιακά και σταθερή μια ανοδική πορεία, κατάφερε να ονομάζετε από πολλούς «Οι επαγγελματίες στα συστήματα συναγερμού». Σωστά και δίκαια η Cyp – Cana και το προσωπικό της αποκαλούνται από άλλους «οι Διδάκτορες των συστημάτων συναγερμού».

Η υψηλής ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της, δίκαια την καθιστούν την πρώτη επιλογή του Κύπριου πολίτη.

Η K.P.N Consulting Ltd αποτελείται από μια επαγγελματική και έμπειρη ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει στην υποβολή οποιουδήποτε είδους άδειας παραμονής καθώς και στην υποβολή αίτησης για Κυπριακή Ιθαγένεια. Η ομάδα μας μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι με τη σωστή παροχή συμβουλών και την καθοδήγηση μας, οποιοσδήποτε μπορεί να πληροί τα κριτήρια για εξασφάλιση άδειας παραμονής ή της Κυπριακής Ιθαγένειας.

Ο Κύπρος Πρωτόπαπας Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας έχει υπηρετήσει στην Υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης για πάνω από 10 χρόνια και είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα.

Η Unotel Communications Ltd ιδρύθηκε το 2000 στην Κύπρο και εδρεύει στη Λεμεσό. Οι κύριες ασχολίες μας είναι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και η τεχνολογία δικτύου. Η Unotel συναρμολογεί, εμπορεύεται και υποστηρίζει πλήρως συστήματα υπολογιστών, δομημένης καλωδίωσης και δικτύων.

Η δραστηριότητες μας απευθύνονται κυρίως στις επαγγελματικές και εταιρικές ανάγκες των επιχειρήσεων.

To φυσικό μεταλλικό νερό Vittel είναι ένας πολύτιμος πόρος, που χαρακτηρίζεται από:

Την αυθεντική καθαρότητα και υπόγεια προέλευσή του.
Τη σύνθεση των σταθερών ορυκτών.
Οι ιδιότητες του αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας.
Την διατροφική του αξία λόγω του συγκεκριμένου περιεχομένου του σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία.
Τον υποχρεωτικό και πολύ αυστηρό έλεγχο ποιότητας.

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία Chiliz / Socios.com διατηρεί γραφεία στη Μαδρίτη, την Ελβετία, στη Μάλτα, στην Κωνσταντινούπολη, στο Μαϊάμι, στη Λυών, στη Νότια Κορέα, στη Βραζιλία και στο Λονδίνο, με περισσότερους από 220 υπαλλήλους και με περισσότερες από 120 ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται σε 27 χώρες.

Το Socios.com είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε blockchain και αφορά οργανισμούς αθλητισμού και ψυχαγωγίας. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους θαυμαστές των οργανισμών να αλληλοεπιδρούν με τις αγαπημένες τους αθλητικές ομάδες αγοράζοντας και ανταλλάσσοντας tokens, που δίνουν δικαιώματα ψήφου σε ψηφοφορίες αποφάσεων καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής σε παιχνίδια, κουίζ και άλλες δραστηριότητες, προκειμένου να κερδίσουν αποκλειστικά βραβεία και εμπειρίες.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών εδώ και τριάντα χρόνια .
Διαθέτοντας ένα μεγάλο ποιοτικό στόλο λεωφορείων έχει την δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Κύπρο, πάντα με αυστηρά κριτήρια συντήρησης και ασφάλειας.

Η Royal Caribbean International προσφέρει πολυτελείς κρουαζιέρες σε ολόκληρο τον κόσμο μετατρέποντας τις διακοπές σας σε μία υπέρτατη κι αξέχαστη εμπειρία εδώ και 50 χρόνια.

Η κάθε ξεχωριστή κατηγορία πλοίων αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό θαύμα το οποίο προσφέρει την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον πιο απαιτητικό επισκέπτη και δημιουργώντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες στους ταξιδιώτες του.

Οι κρουαζιέρες της Royal Caribbean International συνεχίζουν να φέρνουν την επανάσταση στις διακοπές με δρομολόγια προς 240 προορισμούς σε 61 χώρες σε έξι ηπείρους, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού νησιού δημιουργώντας τον απόλυτο προορισμό της Royal Caribbean στις Μπαχάμες, επονομαζόμενου ως Perfect Day στο CocoCay.