Χορηγοί | Apollon FC

Χορηγοί

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Ο Stoiximan είναι η μεγαλύτερη ελληνική πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος. Τα μέλη του απολαμβάνουν ένα προϊόν διεθνών προδιαγραφών προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Έλληνα και Κύπριου παίκτη, με πλούσιο live betting και δεκάδες ζωντανές μεταδόσεις αγώνων (live streaming) κάθε μέρα μέσα από PC/Tablet/Mobile. Όλα αυτά παίζοντας νόμιμα και με ασφάλεια σε μια εταιρεία που φημίζεται για την αξιοπιστία, την κορυφαία εξυπηρέτηση μελών και τις ταχύτατες πληρωμές της.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Η εταιρεία Monlinks ειδικεύεται στην ανεύρεση του κατάλληλου προσωπικού για τις ανάγκες εταιρειών οι οποίες αναζητούν τους κορυφαίους επαγγελματίες στον κλάδο τους. Προσφέρει ξεχωριστές μεθόδους και λύσεις για τις ανάγκες πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού.

Η PUMA είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρίες σχεδιασμού, ανάπτυξης & εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερο από 65 έτη, η PUMA έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη δημιουργία γρήγορων σχεδιαστικών προϊόντων για τους γρηγορότερους αθλητές του πλανήτη. Η PUMA προσφέρει εξοπλισμό επιδόσεων & lifestyle προϊόντα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό, σε κατηγορίες όπως Ποδόσφαιρο, Τρέξιμο, Γυμναστική και Fitness, Γκολφ, και Motorsports. Επίσης, έχει συνάψει συναρπαστικές συνέργειες με διάσημα εμπορικά σήματα, όπως Alexander McQueen και Mihara Yasuhiro ώστε να εισάγει καινοτόμα και γρήγορα σχέδια στον κόσμο του αθλητισμού. Ο Όμιλος PUMA κατέχει τα εμπορικά σήματα PUMA, Cobra Golf, Tretorn, Dobotex και Brandon

Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περισσότερα από 10.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, και εδρεύει στο Herzogenaurach,Γερμανία.

Επίσημος διανομέας για την Ελλάδα, Βουλγαρία & Κύπρο:

Sportswind S.A. : Λ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος, τηλ. 211 1088400

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο, ενώ τα προϊόντα της διανέμονται σε πάνω από 150 χώρες. Ιδρύθηκε το 1960 από τον κ. Τάκη Παττίχη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα για ανθρώπινη χρήση.

Η Petrolina (Holdings) PublicLtd είναι κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών, υγραερίου, μηχανέλαιων και λιπαντικών.

Διαθέτει δίκτυο 98 πρατηρίων καυσίμων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο τα οποία λειτουργούν κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolinaκαι Agip. Μέσω του δικτύου πρατηρίων ως επίσης και μέσω απ’ ευθείας πωλήσεων, η Εταιρεία προμηθεύει τον κύπριο καταναλωτή και τις ντόπιες επιχειρήσεις με καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, καύσιμα για βιομηχανική χρήση, καύσιμα πλοίων και αεροσκαφών, υγραέριο, λιπαντικά, μηχανέλαια και άλλα σχετικά προϊόντα.

H GNI είναι όμιλος εταιρειών ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει σε διεθνές επίπεδο, με έμφαση, μεταξύ άλλων, στις πιο κάτω υπηρεσίες:

  • Audit & Assurance
  • Taxation
  • Accountancy & Business Services
  • Business Consulting
  • Corporate & Administrative Services

 

Τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος εταιρειών GNI δραστηριοποιείται και στον τομέα των ακινήτων. Ο όμιλος εταιρειών στελεχώνεται με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου σε εξειδικευμένους τομείς οι οποίοι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εστίασης, η Columbia Restaurants έχει επεκτείνει το πορτοφόλιο της σε εστιατόρια για να αναδειχτεί σε μια από τις πιο σημαντικές εταιρίες στον τομέα της στην Κύπρο. Με μια ομάδα πάνω από 250 υπαλλήλων, η Columbia Restaurants είναι μια εταιρία που αξίζει της προσοχής μας.

Για τα πιο χαλαρά γεύματα μέχρι τα πιο επίσημα βραδινά και εκδηλώσεις. Δοκιμάστε τις κλασικές μας πίτσες στο Pizza Express στην Λεμεσό και Πάφο, το μενού μας με μακαρονάδες, πίτσα και πιάτα στην σχάρα στα Marzano σε Λευκωσία και Λάρνακα, και το μοναδικό πολυκέντρο, Columbia Plaza στην πανέμορφη παλιά πόλη της Λεμεσο

Η Gree εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Κύπρο από την Masterstar Trading Ltd (Μέλος του Ομίλου Λαϊκού). Η Masterstar ιδρύθηκε το 1993 και λειτουργεί ως εμπορική εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή και τη διανομή οικιακών και βιομηχανικών κλιματιστικών.

H Gree κατέχει το 33 % της παγκοσμίας παραγωγής κλιματιστικών (1 στα 3 κλιματιστικά είναι Gree) με 7 εργοστάσια και παρουσία σε 200 διαφορετικές χώρες.

Η Londou Bros LTD δημιουργήθηκε το 1996 με κύριο όγκο εργασιών την διανομή ενδυμάτων παγκόσμια.

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στη διανομή ειδών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Μέσα από την πορεία της των τελευταίων 20 και πλέων χρόνων, η Londou Bros είναι η απάντηση στην σημερινή απαιτητική αγορά.

Η χορηγός εταιρεία θα αναλάβει την πολιτική ένδυση της ομάδας μας με ρούχα και υποδήματα της μάρκας 11 Degrees μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

H Lamberts έχοντας σημαντική εμπειρία στην παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας. Όλα τα προϊόντα παράγονται στα σύγχρονα και τεχνικά προηγμένα εργοστάσια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία λειτουργούν με αυστηρά φαρμακευτικά πρότυπα Good Manufacturing Practice (GMP) και σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες από το Υπουργείο Υγείας, Φαρμάκων και τον Ρυθμιστικό Οργανισμό Προϊόντων Υγείας MHRA (Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency).

Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της Lamberts είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια.

XCH is one of the leading and most specialized consultancy firms for financial services companies in Europe. It is located in Cyprus, an upcoming European business center. Our professional teams provide unique and tailored solutions for business and startups. Our specialised personnel is a team of high level professionals in the fields of global licensing, AML compliance and risk management, internal audit, accounting, taxation, banking and payment solutions. The key to our success is specialization combined with continuous updating.

Το κοσμηματοπωλείο Z.G.H Watches & Jewellery, δραστηριοποιείται στο χώρο των κοσμημάτων από το 1982, από τον κ. Ζαχαρία Χαριλάου με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας περιλαμβάνει, την πώληση μεγάλης ποικιλίας κοσμημάτων και ρολογιών, από τα διασημότερα «Brands» παγκοσμίως.

Το πελατολόγιο του κοσμηματοπωλείου ξεπερνά το 60% της τοπικής αγοράς της Λεμεσού και με βασικό πυλώνα εξυπηρέτησης τόσο του Κυπριακού κοινού, όσο και το Ρωσικό, η εταιρεία έχει δεσμευτεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με στόχο την ικανοποίηση όλων των αναγκών

Φρέσκο φαγητό με ξεχωριστές γεύσεις και μπαχαρικά από το Ισραήλ!

Έμφαση στην οικογένεια:
Η οικογένεια είναι σημαντικό μέρος της κουλτούρας που σχετίζεται με το φαγητό. Απολαύστε αυθεντικά γεύματα, δημιουργίες του Σεφ του εστιατορίου μας.

Φρέσκα Υλικά:
Τα υλικά που χρησιμοποιούμαι διαλέγονται αποκλειστικά από την τοπική αγορά προτού περάσουν το σχετικό έλεγχο ποιότητας και καταλήξουν στα απολαυστικά γεύματα που θα βρείτε στο εστιατόριο μας.

Επιλογές του σεφ:
Υψηλή ποιότητα, ολόφρεσκα και σπιτικά πιάτα, ξεχωριστές δημιουργίες, έμπνευση του καταξιωμένου Σεφ Ερεζ Εηβάν, ο οποίος συνδέει παραδοσιακές γεύσεις με την μοντέρνα κουζίνα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Η Pizza Hut είναι η 1η διεθνής αλυσίδα εστιατορίων που έφτασε στην Κύπρο το 1991. Έκτοτε, τίποτα στην πορεία της δεν υπήρξε δεδομένο, Πρώτη λανσάρει την υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης (Delivery) φαγητού στο νησί. Πρώτη ανακοινώνει στην Ευρώπη την άφιξη του brand των Wingstreet και της Stuffed Crust Pizza και μας μαθαίνει να τρώμε την πίτσα αλλιώς, ενώ δεν έχει σταματήσει ποτέ να είναι το σπίτι της αγαπημένης Pan πίτσας και η μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων στην Κύπρο.
Όλη η φιλοσοφία της Pizza Hut περιστρέφεται γύρω από μια πρόταση: Κάθε βραδιά πίτσας πρέπει να είναι ξεχωριστή! Η δημιουργία λοιπόν της τέλειας πίτσας για την τέλεια στιγμή είναι για το προσωπικό της Pizza Hut ένα μεγάλο πάθος. Όποια ζύμη και εάν επιλέξετε να ξέρετε ότι θα είναι η φρέσκια ζύμη της ημέρας! Όποια υλικά και να προσθέσετε, θα είναι τα πιο φρέσκα υλικά των τοπικών προμηθευτών.
Σήμερα, με 36 εστιατόρια Παγκύπρια και πάνω από 800 team members η Pizza Hut συνεχίζει να μεγαλώνει με τον ίδιο ζήλο και πάθος για τις πιο μαγικές βραδιές πίτσας.

Η εταιρεία Α.V. PremierSoft Ltd ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2004 από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες στον χώρο της πληροφορικής στον τόπο μας.

Όραμα μας ήταν και είναι να προσφέρουμε προηγμένες λύσεις μηχανογράφησης και ποιοτικές υπηρεσίες για όλες τις φύσεις εταιρειών.

Σκοπός μας είναι να μετατρέπουμε τις γνώσεις και την μακρόχρονη πείρα μας σε αξία για τους πελάτες μας.

Παράλληλα να διατηρήσουμε και να ενδυναμώσουμε την θέση μας στην Κυπριακή αγορά ως ένας από τους κύριους «παίχτες» στην προσφορά λύσεων μηχανογράφησης εταιριών.

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΖΗΤΑ Λτδ ιδρύθηκε το 1982 με πρωταρχικό σκοπό την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία παρασκευάζονται κάτω απο αυστηρές προδιαγραφές και ποιοτικά κριτήρια. Χάρη στην ανθρωποκεντρική πολιτική που ακολουθείται σε συνδυασμό με πολύχρονη πείρα, τεχνογνωσία και υψηλή τεχνολογική ανάπτυξη η ΖΗΤΑ αποτελεί σήμερα μια ραγδαία εξελισσόμενη μονάδα προσφέροντας εξειδικευμένα προϊόντα στον κλάδο όπως στραγγιστό γιαούρτι (πλήρες, ελαφρύ, άπαχο), φρουτογιαούρτι, παιδικά επιδόρπια γιαουρτιού, παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, χαλλούμι, ξηρή αναρή, Ελληνική Φέτα ΠΟΠ κ.α.

Η Property Gallery είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες πολυτελών ακινήτων στη Λεμεσό, η οποία από το 2002 ακολουθεί μια σαφή και εστιασμένη στρατηγική με έντονη παρουσία στις διεθνείς αγορές. Διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και εκτέλεσης των οικιστικών έργων, δημιουργεί καινοτόμες και σύγχρονες οικιστικές και εμπορικές μονάδες, που φημίζονται για το πρωτοποριακό τους concept και την αρχιτεκτονική τους τελειότητα. Η επιτυχία της Property Gallery στον τομέα των ακινήτων επιβεβαιώνεται και από τα 27 διεθνή βραβεία οικιστικών αναπτύξεων που έχει λάβει τα τελευταία έξι χρόνια.

Τα Ισοτονικά ποτά OSHEE είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή για αθλητές και για όσους ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης ο οργανισμός χάνει υγρά καθώς και σημαντικές βιταμίνες, υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες όπως νάτριο και κάλιο. Τα Ισοτονικά Ποτά OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες (νάτριο και κάλλιο) και πέντε βασικές βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7 και Ε προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και για μεγαλύτερη ενέργεια. Ο κύριος σκοπός τους είναι να ρυθμίζουν το νερό και τους ηλεκτρολύτες στον ανθρώπινο οργανισμό και να υποστηρίζουν το μυϊκό σύστημα.

Η εταιρία συστημάτων συναγερμού Cyp – Cana alarms ltd , ξεκινά την μακρόχρονη πείρα τις από το 1966 στο Τορόντο του Καναδά. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης κύριος Μιχάλης Παναγιώτου επιστρέφει το 1980 και δημιουργεί στην Κύπρος την πρώτη εταιρία συστημάτων συναγερμού.

Η Cyp – Cana διαγράφοντας σταδιακά και σταθερή μια ανοδική πορεία, κατάφερε να ονομάζετε από πολλούς «Οι επαγγελματίες στα συστήματα συναγερμού». Σωστά και δίκαια η Cyp – Cana και το προσωπικό της αποκαλούνται από άλλους «οι Διδάκτορες των συστημάτων συναγερμού».

Η υψηλής ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της, δίκαια την καθιστούν την πρώτη επιλογή του Κύπριου πολίτη.

Η K.P.N Consulting Ltd αποτελείται από μια επαγγελματική και έμπειρη ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει στην υποβολή οποιουδήποτε είδους άδειας παραμονής καθώς και στην υποβολή αίτησης για Κυπριακή Ιθαγένεια. Η ομάδα μας μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι με τη σωστή παροχή συμβουλών και την καθοδήγηση μας, οποιοσδήποτε μπορεί να πληροί τα κριτήρια για εξασφάλιση άδειας παραμονής ή της Κυπριακής Ιθαγένειας.

Ο Κύπρος Πρωτόπαπας Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας έχει υπηρετήσει στην Υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης για πάνω από 10 χρόνια και είναι σε θέση να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα.

Η Εταιρία ARISTOSOFFICESERV.NETLTDιδρύθηκε το 1990, με σκοπό να καλύψει το κενό που υπήρχε τότε και αφορούσε το εμπόριο αναλωσίμων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Μετά τα πέντε χρόνια της λειτουργίας της εταιρίας και αφού είχε καθιερωθεί στην πόλη της Λεμεσού σαν μια αξιόπιστη εταιρία τόσο στον τομέα των αναλωσίμων ειδών όσο και στον ευρύτερο γενικά τομέα των ειδών γραφείου, άρχισε δειλά-δειλά τες πρώτες εισαγωγές της από χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας. Αφορούσαν εισαγωγές διαφόρων αναλωσίμων ειδών Η.Υ καθώς και περιφερειακών και accessoriesπου είχαν σχέση με τον τομέα της τεχνολογίας. Μεγάλη σημασία δόθηκε τότε στην εισαγωγή και διανομή των γνωστών για την ποιότητα τους POWERCOMups, μηχανών προστασίας Η.Υ, ηλεκτρονικών μηχανών τεχνολογίας όπως ιατρικών μηχανημάτων κτλ.

To φυσικό μεταλλικό νερό Vittel είναι ένας πολύτιμος πόρος, που χαρακτηρίζεται από:

  • Την αυθεντική καθαρότητα και υπόγεια προέλευσή του.
  • Τη σύνθεση των σταθερών ορυκτών.
  • Οι ιδιότητες του αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Υγείας της Γαλλίας.
  • Την διατροφική του αξία λόγω του συγκεκριμένου περιεχομένου του σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία.
  • Τον υποχρεωτικό και πολύ αυστηρό έλεγχο ποιότητας.