CSR

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης

Ο Απόλλωνας προέρχεται από τα σπλάχνα των Εθνικολαϊκών Συλλόγων και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τη γραμμή που χάραξαν οι ιδρυτές του.

Περισσότερα
14.04.54

Παρών με το καλημέρα

Χωρίς καμία υπερβολή, από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Απόλλωνα, τα μέλη της Λεμεσιανής ομάδας άπλωσαν χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1954-ΣΗΜΕΡΑ

Καλλιέργεια του πνεύματος

Διαλέξεις, Βιβλιοθήκη, Δημοπρασία και Σχολική Εστία.

Περισσότερα
1960

Κέντρο πνευματικής δραστηριότητας και εστία εθνικής ακτινοβολίας

Κυριακή 28 Απριλίου 1963 και στο οίκημα του Απόλλωνα στη Γλάδστωνος πραγματοποιείται ο εορτασμός δέκα χρόνων από την ίδρυση του σωματείου.

Περισσότερα
1963

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ: Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΞΗΓΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Σαν «Αθλητικός Μουσικός Όμιλος Απόλλων Λεμεσού», επωνυμία με την οποία ιδρύθηκε ο σύλλογος μας, δεν θα μπορούσε να λείπει η δράση του σε ότι αφορά στα πολιτιστικά δρώμενα.

Περισσότερα
1968-1974

Οι μαύρες μέρες του πολέμου

Το κοινωνικό έργο του Απόλλωνα συνεχιζόταν ανελλιπώς και ποικιλοτρόπως μέχρι και το 1974, όταν και καταγράφηκε η πιο μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας με την Τουρκική εισβολή.

Περισσότερα
1974

ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ… ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Ο Απόλλωνας φρόντιζε να δίνει το παρόν του σε κάθε εκδήλωση για την οποία λάμβανε πρόσκληση.

Περισσότερα
1970-1990

Απόλλων παντού

Κινήσεις όμως έγιναν και για την καθαριότητα της πόλης, με τη συμμετοχή κι αθλητών μας εκτός από τον απλό κόσμο, αφού σύνθημά μας είναι «Μία Λεμεσός καθαρή», που θα προσφέρει τα πάντα στους κατοίκους της.

Περισσότερα
2000-ΣΗΜΕΡΑ

Η έκρηξη

Ως εκ τούτου, σαν έκρηξη έμοιαζαν οι μαζικές ενέργειες που έγιναν το 2005 με μία σειρά εκδηλώσεων να κάνουν την εμφάνισή τους. Εκδηλώσεις που συνεχίζονται ανελλιπώς μέχρι και σήμερα, με αρκετές άλλες να προστίθενται στην πορεία.

Περισσότερα
2005-ΣΗΜΕΡΑ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Μία εκστρατεία όπου ο Απόλλωνας πρωτοπόρος ξεκίνησε από την αγωνιστική περίοδο 2005-06 και συνεχίζει αδιάκοπα μέχρι και σήμερα.

Περισσότερα
2005-ΣΗΜΕΡΑ

Όταν μιλάμε για υγεία

Ετήσιες επισκέψεις σε νοσοκομεία και παιδιατρικά τμήματα, σε διάφορα ιδρύματα, σε παιδικές στέγες και γενικότερα οπουδήποτε οι συνάνθρωποί μας ζητούσαν τη βοήθεια και τη στήριξή μας.

Περισσότερα
2006-ΣΗΜΕΡΑ

Μόνιμα δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2010 ο Απόλλωνας διοργανώνει κάθε χρόνο διάφορες εκστρατείες όπως για παράδειγμα συλλογής ρουχισμού, ξηράς τροφής και άλλων υλικών πρώτης ανάγκης, πάντα σε άψογη συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Περισσότερα
2010-ΣΗΜΕΡΑ

FARE Network

Ο Απόλλωνας Λεμεσού από το 2014 συμμετέχει στη μεγαλύτερη  κοινωνική εκστρατεία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την οποία διοργανώνει  η FARE.

Περισσότερα
2014-ΣΗΜΕΡΑ

EUROPEAN CLUB ASSOCIATION

Από το 2015 ο Απόλλωνας Λεμεσού είναι μέλος του European Club Association μαζί με τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης.

Περισσότερα
2015-ΣΗΜΕΡΑ

EUROPEAN FOOTBALL FOR DEVELOPMENT NETWORK

Το European Football for Development Network (EFDN) αποτελείται από επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς Συλλόγους οι οποίοι όχι απλά είναι δεσμευμένοι στην Κοινωνική Ευθύνη αλλά επίσης έχουν πάθος να συνεργαστούν και να εμπλακούν μεταξύ τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Περισσότερα
2015-ΣΗΜΕΡΑ

CENTRE FOR ACCESS TO FOOTBALL IN EUROPE

Από το  2012 το «Centre for Access to Football in Europe», αφιερώνει την πρώτη ε-βδομάδα του Μάρτη στην εκστρατεία “Total Football, Total Access” – Πρόσβαση για όλους.

Περισσότερα
2015-ΣΗΜΕΡΑ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ DRIVE SAFE

Τον Ιούλιο του 2018, ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας αποφάσισε να διεξάγει μία νέα εκστρατεία, που αφορά τη μάστιγα των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων.

Περισσότερα
2018-ΣΗΜΕΡΑ

Τιμητική Διάκριση: Υποψήφια ομάδα για το βραβείο καλύτερου προγράμματος Ε.Κ.Ε.

Το λογότυπο του Απόλλωνα Λεμεσού βρέθηκε στην τελική λίστα των οκτώ υποψηφίων ομάδων από όλη την Ευρώπη για το βραβείο του καλύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ECA.

Περισσότερα
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ PEACE AND SPORT AWARDS 2018

Ο Απόλλωνας Λεμεσού έχει επιλεχθεί ως μία από τις τρεις υποψήφιες ομάδες για το βραβείο του Περιφερειακού Αθλητικού Οργανισμού (Regional Sport Organization) της χρονιάς από την οργάνωση Ειρήνη και Αθλητισμός (Peace and Sports Awards). Η συγκεκριμένη οργάνωση είναι διεθνής, ουδέτερη και ανεξάρτητη, εδρεύει στο Μονακό και συμβάλλει στην ειρήνη χρησιμοποιώντας τη δύναμη του αθλητισμού.

Περισσότερα
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «MORE THAN FOOTBALL» ΤΟΥ EFDN

Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 η ομάδα μας ήταν υποψήφια για το βραβείο του EFDN, “More Than Football” για την καμπάνια “Bάζουμε τέρμα στην οδηγική ασυνειδησία”.

Περισσότερα
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «WELCOME THROUGH FOOTBALL»

Ο Απόλλωνας Λεμεσού με μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια συμμετείχε στο πρόγραμμα “Welcome Through Football” (Καλωσόρισμα μέσω του ποδοσφαίρου) του EFDN.

Περισσότερα
2019-ΣΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ COLUMBIA

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αγάπης και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, παιδιά κι ενήλικες μέλη και μη της ΠΟΑΑ Λεμεσού (Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων) επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia στο Κολόσσι.

Περισσότερα
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022
MAJOR SPONSOR
OFFICIAL SPONSORS
OFFICIAL SUPPORTERS