Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με CENTURY 21

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με μεγάλη της χαρά την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία CENTURY 21 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η CENTURY 21 είναι ο μεγαλύτερος κτηματομεσιτικός κολοσσός στον κόσμο με παρουσία σε 84 χώρες, με 12,600 γραφεία και 147,000 ενεργούς σύμβουλους ακινήτων.

Γραπτή δήλωση της νέας χορηγού εταιρείας στην ιστοσελίδα μας σχετικά με την συνεργασία:

«Ως CENTURY 21 είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας που καταβάλλει φέτος ο Απόλλωνας. Ιδιαίτερα, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, νιώσαμε την ανάγκη να στηρίξουμε τον Απόλλωνα, τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση την κοινωνία που τόσο πολύ το χρειάζεται.

Στην Κύπρο εδραιώσαμε την παρουσία μας με δύο γραφεία στη Λεμεσό, ένα στην Πάφο και Λάρνακα και προσεχώς στην Αγία Νάπα και Πρωταρά. Επίσης, με τον νέο χρόνο θα επεκταθούμε και Ελλάδα, με το πρώτο μας γραφείο στην καρδιά της Αθήνας.

Θέλουμε να τονίσουμε πως είμαστε υπέρμαχοι του αθλητισμού και υποστηρικτές σε αξίες όπως το ευ αγωνίζεσθε και να ευχηθούμε τις καλύτερες επιτυχίες στους αθλητές και όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Απόλλωνα. Είμαστε στο πλευρό σας και μαζί θα περάσουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο μας».

Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο καλωσορίζει την CENTURY 21 στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και εύχεται μια αγαστή συνεργασία η οποία θα επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο