Αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα Παίδων δράση στο πρωτάθλημα Παίδων (30/1)

Εμβόλιμη αγωνιστική για τις ομάδες της Ακαδημίας μας στο πρωτάθλημα Ανώτατης κατηγορίας Παίδων. Επ’ ευκαιρίας της αργίας των Τριών Ιεραρχών η ΚΟΠ όρισε την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης σήμερα Πέμπτη (30/1). Οι ομάδες μας θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Η ομάδα Κ17 θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, μετά την εντός έδρας νίκη στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Προμαχώνα στις 12:00, με τον αντίπαλο μας να προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα. Στην Α’ φάση η ομάδα μας επικράτησε με 3-1.

Η ομάδα Κ16 μετά την επιτυχία της στον πρώτο αγώνα, θέλει να συνεχίσει το εξαιρετικό της ξεκίνημα και καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού εκτός έδρας ο οποίος στην πρώτη αγωνιστική επικράτησε της Πάφου. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Προμαχώνα στις 10:00. Στην Α’ φάση η ομάδα μας ηττήθηκε με 0-2.

Η ομάδα Κ15 παρόλο που ξεκίνησε με ήττα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Β’ φάση, θα διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στον θεσμό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Καλογεροπούλλειο στις 12:00. Στον αγώνα της Α’ φάσης η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-0.

Τέλος, η ομάδα Κ14 αναμετράται εντός έδρας τον Ολυμπιακό και στόχος είναι η πρώτη νίκη μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 10:00 στο Καλογεροπούλλειο, με την αναμέτρηση της Α’ φάσης να λήγει με 2-0 στη Λευκωσία.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ