Απόλλων και Stoiximan ενίσχυσαν τα Πασχαλινά πακέτα του Ερυθρού Σταυρού

Σε συνέχεια των δράσεων μας ενόψει της εορτής του Πάσχα, ο Απόλλωνας σε συνεργασία με τον κύριο χορηγό της ομάδας μας, την εταιρεία Stoiximan, προχώρησαν σε μία κίνηση κοινωνικής ευθύνης προσφέροντας δωρεά στον Οργανισμό με στόχο την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού της πόλης μας.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας αλλά και της εταιρείας Stoiximan, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας (26/4) τον Ερυθρό Σταυρό Κλάδου Λεμεσού και παρέδωσαν στην πρόεδρο κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη επιταγή ύψους €5,000 με σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού για αγορά τροφίμων και πρώτης ανάγκης υλικών αγαθών ενόψει της μεγάλης εορτής του Χριστιανισμού.

Η υπεύθυνη Μάρκετινγκ της εταιρείας Απόλλων κ. Κούλλα Σταυρινίδου αφότου ευχαρίστησε τον Ερυθρό Σταυρό για το εκπληκτικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια στην κοινωνία της πόλης μας, έδωσε την υπόσχεση ότι ο Απόλλωνας Λεμεσού θα στέκεται αρωγός και σύμμαχος στη μεγάλη προσπάθεια του φιλανθρωπικού έργου του Ερυθρού Σταυρού.

«Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε θερμά και τον άμεσο συνεργάτη και φίλο μας, την εταιρεία Stoiximan, για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας.

Εκ μέρους του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού η πρόεδρος του, κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη, ευχαρίστησε την Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο και τον χορηγό της ομάδας την εταιρεία Stoiximan για τη μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στον κλάδο αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούμε σαν κοινωνία. Το ποσό αυτό θα ενισχύσει τα πασχαλινά πακέτα αγάπης που θα προσφέρουμε σε 500 ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας.

Από την πλευρά του ο Country Manager της Stoiximan, κ. Άγγελος Χοντουλίδης αναφέρθηκε στο διαχρονικό έργο της εταιρείας την οποία εκπροσωπεί.

«Σήμερα, ενώ κάνουμε την τελευταία προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την πανδημία COVID 19, η Stoiximan στάθηκε, όπως κάνει εδώ και χρόνια, στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας της Κύπρου και ιδιαίτερα της Λεμεσού, προσφέροντας βοήθεια στον κλάδο Λεμεσού του Ερυθρού Σταυρού, μέσα από την χορηγική της συνεργασία με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Είναι στις κεντρικές αξίες της Stoiximan η ανταπόδοση στην τοπική κοινωνία και μέσα από το εκτεταμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας, βρισκόμαστε στο πλευρό φιλανθρωπικών οργανισμών και στηρίζουμε περήφανα το πολύτιμο έργο τους».

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ξεφύγουμε από την δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι έχουμε περιέλθει, και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε για το πιο είναι το πραγματικό νόημα και ποιες οι αληθινές αξίες της ζωής.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο