Απόλλων και Stoiximan στηρίζουν τους «Μικρούς Ήρωες»

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ σε συνεργασία με τη χορηγό Εταιρεία Stoiximan, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (21/12) στη δωρεά €5,000 προς τον εμπνευστή της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες» κ. Λούκα Φουρλά.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Απόλλωνα και του Stoiximan, λήφθηκε η απόφαση να ενισχυθεί ο φιλανθρωπικός οργανισμός ο οποίος στηρίζει όλα τα παιδιά τα οποία πολεμούν τον καρκίνο.

Η πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες» στηρίζει τις οικογένειες των παιδιών με καρκίνο του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοκοσομείου.

«Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του τον καρκίνο».

Εκ μέρους του Stoiximan βρέθηκε στα γραφεία μας ο Country Manager κ. Άγγελος Χοντουλίδης ο οποίος έδωσε την επιταγή και ανέφερε ότι τα χρήματα αυτά είναι το δικό τους λιθαράκι  στο έργο που επιτελεί το ίδρυμα.

Ο κ. Φουρλάς αφού ευχαρίστησε τον Απόλλωνα και την Stoiximan για την ανταπόκρισή τους δήλωσε ότι τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε μία οικογένεια της οποίας το παιδί παλεύει για την ζωή του στην Γερμανία.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Σωματείου και το μέλος του Δ.Σ του Απόλλωνα εξέφρασε την περηφάνια του για τη δωρεά αυτών των χρημάτων.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο