Α. Γιοβάνοβιτς: “Ωραίο το βραβείο του Stoiximan MVP, αλλά πάνω απ’ όλα είναι η νίκη”

Δηλώσεις στο Apollon TV παραχώρησε ο Stoiximan MVP της 17ης αγωνιστικής, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε:

«Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ομάδας που με ψήφισαν ως τον Stoiximan MVP. Είναι όμορφο για εμένα που πήρα αυτό το βραβείο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα κέρδισε τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Για τους τερματοφύλακες, η ανέπαφη εστία είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, κι όταν κερδίζεις είναι ακόμη πιο σημαντικό, αλλά πάντοτε πρέπει να βλέπεις μπροστά. Ήταν το 5ο clean sheet φέτος και εύχομαι για ακόμα περισσότερα ως το τέλος της σεζόν.

Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία μας ενόψει Πάφου, έχουμε μόνο τρεις μέρες προετοιμασίας γι’ αυτό τον αγώνα, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε, και παιχνίδι με παιχνίδι, εβδομάδα με εβδομάδα, θα πρέπει να ξανακερδίζουμε. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία των οπαδών πριν την έναρξη του αγώνα, έξω από το γήπεδο για να μας υποστηρίξουν, τους «αισθανθήκαμε» για τα καλά στο λεωφορείο όταν πηγαίναμε στο γήπεδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους που ήταν στην εξέδρα και παιχνίδι με παιχνίδι έρχονται ακόμη περισσότεροι στο γήπεδο. Πραγματικά τους έχουμε ανάγκη και όπως φαίνεται το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί στον πόντο και η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική. Παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να πηγαίνουμε μαζί για να κερδίζουμε τους αγώνες ως το τέλος».