Δέκα ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες (Κλήση Νοεμβρίου)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας εισέρχονται οι Εθνικές ομάδες ενόψει των διεθνών αναμετρήσεων Νοεμβρόυ. Δέκα συνολικά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους.

Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κλήθηκαν στην εθνική Ανδρών Κύπρου. Οι αρχηγοί Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας και Βαλεντίν Ρομπέρζ μαζί με τους Δημήτρη Δημητρίου και Ντανίλο Σπόλιαριτς θα βρίσκονται στη διάθεση του κ. Κετσπάγια ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με Βουλγαρία (16/11) και Ισραήλ (20/11).

Στην εθνική Ανδρών Βουλγαρίας κλήθηκε ο Ίλιαν Ίλιεφ για να ενισχύσει τη χώρα του ενόψει των φιλικών αγώνων με Κύπρο (16/11) και Λουξεμβούργο (20/11).

Κόντρα στη Νότιο Αφρική (20/11) θα αγωνιστεί ο Φέλιξ Βα ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη κλήση της εθνικής Ανδρών Αγκόλας.

Ο Μπασέλ Ζράντι κλήθηκε στην εθνική Ανδρών Λιβάνου η οποία θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη του Κουβέιτ (20/11) στο Ντουμπάι.

Στην εθνική Ελπίδων (Κ-21) Κύπρου κλήθηκε ο Γιώργος Ποντικός ενόψει των φιλικών αγώνων με τη Βόρεια Μακεδονία (17/11) και Σερβία (20/11).

Τέλος, κλήση στην εθνική Ελπίδων (Κ-21) Ισραήλ κλήθηκε ο Ίντο Σάχαρ ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με Γεωργία (16/11) και Ουκρανία (19/11).

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού