Δημοσιογραφική διάσκεψη για τον αγώνα με την PSV

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/08) η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ομάδας μας κ. Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/08) με την PSV, στο πλαίσιο των Play-Off του UEFA Europa League.

#PressConference | Η δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει PSV#PSVAPO

Gepostet von Apollon FC am Mittwoch, 21. August 2019

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα. Mια ομάδα με φοβερό ρυθμό. Φτάσαμε εδώ λόγω ομαδικής δουλειάς και πρέπει αύριο να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ξέρει να τιμωρεί. Είπα στους ποδοσφαιριστές να είναι συγκεντρωμένοι. Είναι παιχνίδια που παίρνεις πάρα πολλά, το γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση.

Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος που θέλει αρκετή προσοχή. Τα προηγούμενα χρόνια για να μπούμε στους ομίλους κάναμε και μεις το δικό μας κομμάτι. Είχαμε και μεις τις δικές μας ευκαιρίες και τις εκμεταλλευτήκαμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο. Θέλουμε να πάρουμε τα καλά που προσφέρει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν όμως και κακές στιγμές.

Πάμε να διεκδικήσουμε τη πρόκριση μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δεν μίλησα ποτέ σε πιθανότητες.

Μακάρι να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αν στο ποδόσφαιρο δείξεις κόπο, παίρνεις κόπο. Ένα πράγμα πρέπει να κάνουμε, το παιχνίδι μας.

Εύχομαι να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό είναι που θέλουμε. Θα το ξέρουμε αύριο. Εύχομαι να τα καταφέρουμε όπως κάνουμε κάθε φορά».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Χάμπος Κυριάκου:

«Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα. Δεν φοβόμαστε. Είμαστε έτοιμοι. Ήρθαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημοσια) Λτδ