ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

Το επετειακό και συλλεκτικό τεύχος (157) του επίσημου περιοδικού “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”, κυκλοφορεί από σήμερα Πέμπτη (04/07), online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.

Με αφορμή το ορόσημο των 70 χρόνων της ομάδας μας, εκδόθηκε το 157ο τεύχος του επίσημου περιοδικού ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ αφιερωμένο στην αγαπημένη μας ομάδα.

Στις σελίδες του επετειακού τεύχους μπορείτε να διαβάσετε πλούσια θεματολογία σχετικά με τα 70χρονα του συλλόγου.

Ξεχωρίζει η πολύ συναισθηματική, συγκινητική και γεμάτη αλήθειες εξιστόρηση των στιγμών και αναμνήσεων του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή-θρύλου της ομάδας μας Άντρου Χριστοδούλου ο οποίος αγωνίστηκε σε μια περίοδο που η ομάδα μας διένυε πέτρινα χρόνια και κατέληξε να διεκδικεί το πρώτο της πρωτάθλημα.

Διαβάστε και δείτε εκτενές ρεπορτάζ για την εκδήλωση του Gala των 70 χρόνων και να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εορταστική τελετή.

Επίσης, ανάμεσα σε άλλα μπορείτε να διαβάσετε τις αφηγήσεις μεγάλων ποδοσφαιριστών που πέρασαν από την ομάδα μας αναβιώνοντας σπουδαίες στιγμές από το πέρασμα τους στον Απόλλωνα αλλά και το αφιέρωμα των 11 κορυφαίων ποδοσφαιρικών στιγμών του Θρύλου.

Δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε ξανά στην ομάδα μας χρόνια πολλά και να προσθέσει σύντομα νέες επιτυχίες στην πλούσια ιστορία της.

Καλή ανάγνωση!