Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ αποτελείται από δεκατρία μέλη.

Η θητεία των μελών του Δ.Σ. έχει διάρκεια δύο ετών από τον Μάιο του 2023.

kirzis-blackkirzis-black

ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ

Πρόεδρος

Ο Νίκος Κίρζης γεννήθηκε το 1975 στην Λεμεσό. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Oxford Brookes University στην Αγγλία, από το οποίο αποφοίτησε το 1998 και απέκτησε το πτυχίο BΑ (Bachelors of Art) στο Business Administration and Marketing Management. Στην συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακό στο Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ, στο International Masters in Business Administration. Δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια ως επιχειρηματίας. Τον Μάιο του 2012 ανέλαβε την Προεδρία της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, και είναι ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας ο οποίος κατάκτησε τίτλο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2013.

ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ

Πρόεδρος

marinos-eustathiou-blackmarinos-eustathiou-black

ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Αντιπρόεδρος

Ο Μαρίνος Ευσταθίου εργάζεται στη Μινέρβα Ασφαλιστική Δημόσια ΛΤΔ από το 1987. Κατέχει τη θέση Επαρχιακού Διευθυντή Λεμεσού και είναι κάτοχος του Διπλώματος Business Management του ILM Institute of Leadership & Management. Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Αντιπρόεδρος

glikis-blackglikis-black

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΗΣ

Αντιπρόεδρος

Ο Αντώνης Γλυκής μετά την αποφοίτηση του από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1992. Εντάχθηκε στο Κυπριακό δικηγορικό σώμα το 1993 και διετέλεσε για 12 χρόνια εκλεγμένο μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, απ’ όπου υπηρέτησε και από την θέση του Γραμματέα καθώς και ως μέλος του Νομικού Συμβουλίου, της ανώτερης Νομικής Αρχής της Κύπρου. Είναι συνεταίρος στην Εταιρεία Elias Neocleous & Co LLC και οι κύριοι τομείς της πρακτικής του είναι οι δικαστηριακές υποθέσεις και ειδικότερα του γενικού εμπορικού, αστικού και ποινικού δικαίου. Είναι μέλος του Διεθνούς Δικηγορικού Συλλόγου (IBA), των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE) καθώς και τιμητικό μέλος του Association of Fellows of Legal Scholars of the Centre for International Legal Studies.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΗΣ

Αντιπρόεδρος

kinnis-blackkinnis-black

ΦΑΝΟΣ ΚΙΝΝΗΣ

Αντιπρόεδρος

Ο Φάνος Κιννής γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1978. Έχει αποφοιτήσει από το Λανίτειο λύκειο Ά και μετά τη διεκπεραίωση της στρατιωτικής του θητείας, έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του New Haven στο κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και αποφοίτησε το 2002. Επιστρέφοντας στη Κύπρο ανάλαβε την θέση του διευθυντή πωλήσεων στην οικογενειακή του επιχείρηση, στον τομέα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και ανταλλακτικών

ΦΑΝΟΣ ΚΙΝΝΗΣ

Αντιπρόεδρος

pampos-blackpampos-black

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μέλος

Ο Χαράλαμπος Αντωνίου γεννήθηκε το 1963 στη Λεμεσό. Το 1989 αποφοίτησε από τη Σχολή Αρχιτεκτονικής του Μονπελιέ στη Γαλλία και είναι κάτοχος διπλώματος DPLG FRANCE. Το 1994 εντάχθηκε στην εταιρεία ALFA BETON LTD και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της. Τα τελευταία 10 χρόνια, ήταν μέλος διαφόρων Διοικητικών Συμβουλίων της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, και του Σωματείου του Απόλλωνα Λεμεσού.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μέλος

giorgakis-blackgiorgakis-black

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

Μέλος

Ο Γεωργάκης Παναγιώτης γεννήθηκε το έτος 1973 και σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εδώ και 20 σχεδόν χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κύπρο, στην Λεμεσό και από το έτος 2002 είναι ιδιοκτήτης του Ομίλου Εταιρειών Property Gallery που ασχολείται με επενδύσεις γης καθώς και την ανέγερση και πώληση διαμερισμάτων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Τα τελευταία χρόνια επίσης είναι μέλος του Σωματείου Απόλλωνα και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

Μέλος

Apollon_Limassol_LogoApollon_Limassol_Logo

ΕΥΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Μέλος

Ο Ευρος Ευριπίδου γεννήθηκε το έτος 1974 στην Λεμεσό. Είναι απόφοιτος ανώτατης σχολής στο κλάδο του Business Communication στην Φλωρεντία. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι ιδιοκτήτης ομίλου εταιρειών που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης γης και στον τομέα της φιλοξενίας. Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά του στον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια ως υποστηρικτής και από το 2021 ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

ΕΥΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Μέλος

hiko-blackhiko-black

MOSHE (HIKO) RAJCZYK

Μέλος

Ο Moshe (Hiko) Rajczyk γεννήθηκε το 1984 στο Ισραήλ αλλά μεγάλωσε στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Βόννης. Από το 2012, έχει ιδρύσει διάφορες εταιρείες οι οποίες ασχολούνται κυρίως με το ψηφιακό μάρκετινγκ και το 2018 ξεκίνησε να επενδύει στον κτηματομεσιτικό τομέα καθώς και σε επιχειρήσεις οι οποίες σχετίζονται με την φιλοξενία και την τεχνολογία. Ο κ. Rajczyk εμπλέκεται σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στο Ισραήλ και στην Κύπρο, προσφέροντας βοήθεια σε νοσοκομεία και σε τράπεζες τροφίμων. Στα χόμπι του φυσικά συγκαταλέγεται το ποδόσφαιρο και στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει την ζωή στην Κύπρο μαζί με την οικογένειά του.

MOSHE (HIKO) RAJCZYK

Μέλος

ΝΙΚΟΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ---BODΝΙΚΟΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ---BOD

ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Μέλος

Ο Νίκος Ιωάννου γεννήθηκε το 1980 στη Λεμεσό. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Warwick στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το οποίο αποφοίτησε στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά. Είναι ορκωτός λογιστής, μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW) και του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Κύπρου (ICPAC). Αφού εργάστηκε για εννέα χρόνια στο τμήμα Ελέγχου και Διασφάλισης της PricewaterhouseCoopers, το 2010 ίδρυσε την GNI, μια λογιστική εταιρεία. Το 2011, επέκτεινε την καριέρα του στο χώρο των διεθνών υπηρεσιών εμπιστοσύνης και εταιρειών, δημιουργώντας τη Law Trust, μια αδειοδοτημένη εταιρεία εμπιστοσύνης. Από το 2010, είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου GNI, με τις κύριες δραστηριότητες του Ομίλου να είναι η παροχή ελέγχου, φορολογίας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων.

ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Μέλος

ellinasellinas

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΗΣ

Μέλος

Ο Σωκράτης Έλληνας γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1987. Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού καθώς και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Επιπλέον είναι μέλος διαφόρων ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών και συνδέσμων. Κατέχει τη θέση του Συνεταίρου και Διευθύνοντα Συμβούλου στη Δικηγορική Εταιρεία Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. Ταυτόχρονα είναι ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του Cyprus International Institute of Management (CIIM) και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιρειών Prime Property Group, Allfreight Group of Companies, Prime Insurance καθώς και του IDEA Innovation Center της Τράπεζας Κύπρου. Υπήρξε εκ των ιδρυτικών μελών της Λέσχης Φίλων του Απόλλωνα ενώ στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Σωματείου καθώς και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Πετοσφαίρισης ‘Prestige Apollon’.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Μέλος

DEMETRIADESDEMETRIADES

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Μέλος

Ο Βασίλης Δημητριάδης γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1972. Κατέχει πτυχίο BSc στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Surrey και μεταπτυχιακό δίπλωμα MSc στη Διοικητική Επιστήμη από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Διετέλεσε Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2023. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, διαμόρφωσε και προώθησε ένα στρατηγικό όραμα για την Κυπριακή Ναυτιλία καθώς και σωρεία δράσεων για την ανάπτυξη της ναυτιλίας και της ολοκληρωμένης θαλάσσιας πολιτικής σε εθνικό, Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Πριν από τον διορισμό του στο αξίωμα του Υφυπουργού υπηρέτησε στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Κινητικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συντονίζοντας τη στρατηγική θαλάσσιων μεταφορών και τις εξωτερικές ναυτιλιακές σχέσεις της ΕΕ. Προηγουμένως συμμετείχε στη διαμόρφωση των πρωτοβουλιών της ΕΕ για μια πιο περιβαλλοντικά αειφόρο ναυτιλιακή βιομηχανία ενώ υπηρέτησε επίσης την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως Μέλος του Γραφείου της Επιτρόπου Βασιλείου στη διαμόρφωση και την εφαρμογή των πολιτικών της ΕΕ για την εκπαίδευση, τη νεολαία και την επαγγελματική κατάρτιση. Στο παρελθόν υπηρέτησε την Κυπριακή Δημόσια Διοίκηση ως Προϊστάμενος της Μονάδας Ευρωπαϊκών Θεμάτων στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.. Διετέλεσε επίσης ως ο πρώτος Ναυτιλιακός Σύμβουλος της Κύπρου στην ΕΕ, από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ το 2004 μέχρι το τέλος του 2008. Προηγουμένως εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως Area Marketing Manager στη Remedica Ltd, υπεύθυνος για την εμπορία, πώληση και εξαγωγή φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Μέλος

DEMOSTHENOUSDEMOSTHENOUS

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

Μέλος

Ο Πέτρος Δημοσθένους γεννήθηκε το 1969 στη Λεμεσό. Σπούδασε στο City University of NY των ΗΠΑ και έλαβε πτυχίο BSc στη Λογιστική. Του απονεμήθηκε επίσης το 1998 το Master of Science in Transportation Management and Business του Maritime College, State University of New York. Είναι Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής (CPA) της Πολιτείας της Νέας Υόρκης από τον Φεβρουάριο του 2003. Μετά την ολοκλήρωση της επαγγελματικής του εξειδίκευσης στην KPMG, εργάστηκε στη ναυτιλιακή βιομηχανία στην Κύπρο για 15 χρόνια κατέχοντας τις θέσεις του Οικονομικού Διευθυντή και του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου. Το 2018 εντάχθηκε στον Όμιλο Εταιρειών IPSA στη Γενεύη της Ελβετίας ως Διευθυντής Ομίλου Στρατηγικής & Οικονομικών και συνέχισε την καριέρα του ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων διεθνώς. Από τον Οκτώβριο του 2021, είναι συνιδρυτής και εταίρος στην TDS Bridge Board Consultants Ltd. Σχεδίασε τη στρατηγική Management IN, η οποία δημιουργήθηκε για την παροχή ολιστικών οικονομικών και λειτουργικών λύσεων. Το 2023, ολοκλήρωσε με επιτυχία το διαδικτυακό πρόγραμμα πιστοποίησης του Harvard Business School: Strategy Execution. Έχει παρακολουθήσει διάφορα προγράμματα του Corporate Finance Institute (CFI) και έχει ασχοληθεί με τη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και την αποτίμηση εταιρειών.

ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

Μέλος

ATHINIS-WEBATHINIS-WEB

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΗΣ

Μέλος

Ο Γιώργος Αθηνής γεννήθηκε στη Λευκωσία και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Λεμεσό. Είναι μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Ομίλου εταιρειών Κρόνος από το 2017, καθώς και ιδρυτής της επενδυτικής εταιρείας KCG Holding όπου ασχολείται με επενδύσεις σε διάφορους τομείς. Είναι μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια εταιρειών. Πριν από αυτό δούλεψε σε διάφορα τμήματα της οικογενειακής επιχείρησης. Είναι πτυχιούχος στον τομέα των Οικονομικών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΗΝΗΣ

Μέλος

MAJOR SPONSOR
OFFICIAL SPONSORS
OFFICIAL SUPPORTERS