Διοικητικό Συμβούλιο | Apollon FC

Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ αποτελείται από δέκα μέλη.

Ο κ. Νίκος Κίρζης βρίσκεται στην προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας από το καλοκαίρι του 2012, έχοντας μαζί του από την αρχή της προσπάθειας τους αντιπροέδρους κ.Μαρίνο Ευσταθίου και Αντώνη Γλυκή, ενώ το καλοκαίρι του 2013 ενσωματώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο αντιπρόεδρος κ.Φάνος Κιννής.

Το καλοκαίρι το 2016 ενσωματώθηκαν οι κ. Δάκης Μαυρουδής και κ.Χαράλαμπος Αντωνίου ενώ από τον Ιούλιο του 2017 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι και ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Το 2019 στο σώμα συμπεριλήφθηκαν και οι κ. Παναγιώτης Γεωργάκης, Ξενοφών Χαραλάμπους και Κρίστοφερ Θεοδώρου.

Nicos KirzisNicos Kirzis

ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ

Πρόεδρος

Ο Νίκος Κίρζης γεννήθηκε το 1975 στην Λεμεσό. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο OxfordBrookesUniversityστην Αγγλία, από το οποίο αποφοίτησε το 1998 και απέκτησε το πτυχίο BΑ (BachelorsofArt) στο BusinessAdministrationandMarketingManagement. Στην συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακό στο Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ, στο InternationalMastersinBusinessAdministration. Δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια ως επιχειρηματίας. Τον Μάιο του 2012 ανέλαβε την Προεδρία της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, και είναι ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας ο οποίος κατάκτησε τίτλο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2013.

ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ

Πρόεδρος

Marinos EfstathiouMarinos Efstathiou

ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Αντιπρόεδρος

Ο Μαρίνος Ευσταθίου εργάζεται στη Μινέρβα Ασφαλιστική Δημόσια ΛΤΔ από το 1987. Κατέχει τη θέση Επαρχιακού Διευθυντή Λεμεσού και είναι κάτοχος του Διπλώματος Business Management του ILM Institute of Leadership & Management. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου από τον Φεβρουάριο του 2014.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Αντιπρόεδρος

Antonis GlykisAntonis Glykis

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΗΣ

Αντιπρόεδρος

Ο Αντώνης Γλυκής, γεννήθηκε στην Πάφο και μετά την αποφοίτηση του από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, μετέβη για σπουδές απ’ όπου αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1992. Εντάχθηκε στο Κυπριακό δικηγορικό σώμα το 1993 και διετέλεσε για 12 χρόνια εκλελεγμένο μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, απ’ όπου υπηρέτησε και από την θέση του Γραμματέα του Συλλόγου καθώς και μέλος του Νομικού Συμβουλίου, της ανώτερης Νομικής Αρχής της Κύπρου. Είναι συνεταίρος στην Εταιρεία ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ & ΣΙΑ ΔΕΠΕ από το 2000 και οι κύριοι τομείς της πρακτικής του είναι οι δικαστηριακές υποθέσεις και ειδικότερα του γενικού εμπορικού, του αστικού δικαίου και του ποινικού δικαίου. Είναι μέλος του Διεθνούς Δικηγορικού Συλλόγου (IBA), των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE) καθώς και τιμητικό μέλος του Associationof Fellows of Legal Scholars of the Center for International Legal Studies.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΗΣ

Αντιπρόεδρος

Fanos KinnisFanos Kinnis

ΦΑΝΟΣ ΚΙΝΝΗΣ

Αντιπρόεδρος

Ο Φάνος Κιννής γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1978. Έχει αποφοιτήσει από το Λανίτειο λύκειο Ά και μετά τη διεκπεραίωση της στρατιωτικής του θητείας, έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του New Haven στο κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και αποφοίτησε το 2002. Επιστρέφοντας στη Κύπρο ανάλαβε την θέση του διευθυντή πωλήσεων στην οικογενειακή του επιχείρηση, στον τομέα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και ανταλλακτικών

ΦΑΝΟΣ ΚΙΝΝΗΣ

Αντιπρόεδρος

BOD-IMAGE-LOGOBOD-IMAGE-LOGO

ΞΕΝΟΦΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Μέλος

Ο Ξενοφών Χαραλάμπους γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1982. Είναι απόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής στην Ελλάδα ενώ διετέλεσε και μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Φρουράς. Είναι κάτοχος Επαγγελματικών Τίτλων Σπουδών και μέλος των: - Association of Chartered Certified Accountants - Association of Certified Anti Money Laundering Specialists - Institute of Internal Auditors. Από το 2013, είναι ο ιδρυτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών XCH, όπου κύριες δραστηριότητες είναι η παροχή χρηματοοικονομικών - συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Χρηματοπιστωτικά και επενδυτικά ιδρύματα καθώς και σε επενδυτικά ταμεία. Ειδικεύεται επίσης, στην παροχή υπηρεσιών που έχουν σχέση με την Παρεμπόδιση και Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την Καταπολέμηση της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, υπηρεσίες για τις οποίες κατέχει πιστοποιητικό άσκησης, από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Από τον Ιούνιο του 2020 είναι ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ.

ΞΕΝΟΦΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Μέλος

BOD-IMAGE-LOGOBOD-IMAGE-LOGO

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μέλος

Ο Χαράλαμπος Αντωνίου γεννήθηκε το 1963 στη Λεμεσό. Το 1989 αποφοίτησε από τη σχολή αρχιτεκτονικής του Montpellierστη Γαλλία και είναι κάτοχος του διπλώματος D.P.L.G. FRANCE. Εργάζεται στην εταιρεία ALFABETONLTDαπό το 1994 και είναι ένα από τα ιδρυτικά της μέλη. Τα τελευταία 10 χρόνια διετέλεσε μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια της εταιρείας Απόλλων ποδόσφαιρο, καθώς και του σωματείου, αξιοσημείωτη είναι η προσφορά του στην ανέγερση των βοηθητικών εγκαταστάσεων στο Κολόσσι.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μέλος

BOD-IMAGE-LOGOBOD-IMAGE-LOGO

ΔΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

Μέλος

Ο Δάκης Μαυρουδής γεννήθηκε το 1985 στην Λεμεσό και αποφοίτησε από το Λανίτειο Λύκειο Α. Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον στο κλάδο των ναυτιλιακών και αποφοίτησε το 2008. Σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρίες Total Maritime Services Ltd, καθώς επίσης και άλλες επιχειρήσεις.

ΔΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

Μέλος

BOD-IMAGE-LOGOBOD-IMAGE-LOGO

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗΣ

Μέλος

Ο Γιώργος Λακκοτρύπης γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 29 Οκτωβρίου 1984. Απόφοιτος του The Grammar school Λευκωσίας, με σπουδές οικονομικών στο Lancaster University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έπειτα εργοδοτήθηκε από την ελεγκτική εταιρεία KPMG.Τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί το δικό του ελεγκτικό γραφείο LISPrimus Auditand Tax Ltd σε Λεμεσό και Λευκωσία καθώς επίσης και άλλες επιχειρήσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗΣ

Μέλος

BOD-IMAGE-LOGOBOD-IMAGE-LOGO

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μέλος

Ο Γεωργάκης Παναγιώτης γεννήθηκε το έτος 1973 και σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εδώ και 20 σχεδόν χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κύπρο, στην Λεμεσό και από το έτος 2002 είναι ιδιοκτήτης του Ομίλου Εταιρειών Property Gallery που ασχολείται με επενδύσεις γης καθώς και την ανέγερση και πώληση διαμερισμάτων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Τα τελευταία χρόνια επίσης είναι μέλος του Σωματείου Απόλλωνα και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου.

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μέλος

BOD-IMAGE-LOGOBOD-IMAGE-LOGO

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Μέλος

Ο Κρίστοφερ Θεοδώρου γεννήθηκε στο Λονδίνο 27/ 08 /1986, και μετά την αποφοίτηση του από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, μετέβη για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο απ’ όπου και αποφοίτησε στον κλαδο διοικήσης επιχειρησεων BA (Hons) Business and Marketing Management. Είναι συνεταίρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Centrum Markets, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των χρηματοοικονομικών και τον επενδύσεων σε διάφορα χρηματιστήρια ανά το παγκόσμιο σε ισοτιμίες των νομισμάτων και σε άλλα προϊόντα (π.χ. σε χρυσό, πετρέλαιο), αλλά και σε μετοχές των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Μέλος

MAJOR SPONSOR
OFFICIAL SPONSORS
OFFICIAL SUPPORTERS