Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ αποτελείται από δώδεκα μέλη.

Ο κ. Νίκος Κίρζης βρίσκεται στην προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας από το καλοκαίρι του 2012, έχοντας μαζί του από την αρχή της προσπάθειας τους αντιπροέδρους κ. Μαρίνο Ευσταθίου και κ. Αντώνη Γλυκή, ενώ το καλοκαίρι του 2013 ενσωματώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο αντιπρόεδρος κ. Φάνος Κιννής.

Το καλοκαίρι το 2016 ενσωματώθηκαν οι κ. Δάκης Μαυρουδής και κ. Χαράλαμπος Αντωνίου ενώ από τον Ιούλιο του 2017 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε και ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Το 2019 στο σώμα συμπεριλήφθηκαν και οι κ. Παναγιώτης Γεωργάκης, κ. Ξενοφών Χαραλάμπους και κ. Κρίστοφερ Θεοδώρου.

O κ. Moshe (Hiko) Rajczyk εντάχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας τον Σεπτέμβριο του 2020.

Τον Ιούλιο του 2021 οι κ. Δάκης Μαυρουδής, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και κ. Κρίστοφερ Θεοδώρου αποχώρησαν από το Σώμα ενώ εντάχθηκαν οι κ. Έυρος Ευριπίδου, κ. Σωκράτης Έλληνας και κ. Νίκος Ιωάννου.

Το καλοκαίρι του 2022 εντάχθηκε στο Σώμα του διοικητικού συμβουλίου και ο κ. Ρένος Ποταμίτης.

kirzis-blackkirzis-black

ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ

Πρόεδρος

Ο Νίκος Κίρζης γεννήθηκε το 1975 στην Λεμεσό. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο OxfordBrookesUniversityστην Αγγλία, από το οποίο αποφοίτησε το 1998 και απέκτησε το πτυχίο BΑ (BachelorsofArt) στο BusinessAdministrationandMarketingManagement. Στην συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακό στο Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ, στο InternationalMastersinBusinessAdministration. Δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια ως επιχειρηματίας. Τον Μάιο του 2012 ανέλαβε την Προεδρία της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, και είναι ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας ο οποίος κατάκτησε τίτλο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2013.

ΝΙΚΟΣ ΚΙΡΖΗΣ

Πρόεδρος

marinos-eustathiou-blackmarinos-eustathiou-black

ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Αντιπρόεδρος

Ο Μαρίνος Ευσταθίου εργάζεται στη Μινέρβα Ασφαλιστική Δημόσια ΛΤΔ από το 1987. Κατέχει τη θέση Επαρχιακού Διευθυντή Λεμεσού και είναι κάτοχος του Διπλώματος Business Management του ILM Institute of Leadership & Management. Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Αντιπρόεδρος

glikis-blackglikis-black

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΗΣ

Αντιπρόεδρος

Ο Αντώνης Γλυκής μετά την αποφοίτηση του από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1992. Εντάχθηκε στο Κυπριακό δικηγορικό σώμα το 1993 και διετέλεσε για 12 χρόνια εκλεγμένο μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, απ’ όπου υπηρέτησε και από την θέση του Γραμματέα καθώς και ως μέλος του Νομικού Συμβουλίου, της ανώτερης Νομικής Αρχής της Κύπρου. Είναι συνεταίρος στην Εταιρεία Elias Neocleous & Co LLC και οι κύριοι τομείς της πρακτικής του είναι οι δικαστηριακές υποθέσεις και ειδικότερα του γενικού εμπορικού, αστικού και ποινικού δικαίου. Είναι μέλος του Διεθνούς Δικηγορικού Συλλόγου (IBA), των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE) καθώς και τιμητικό μέλος του Association of Fellows of Legal Scholars of the Centre for International Legal Studies.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΗΣ

Αντιπρόεδρος

kinnis-blackkinnis-black

ΦΑΝΟΣ ΚΙΝΝΗΣ

Αντιπρόεδρος

Ο Φάνος Κιννής γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1978. Έχει αποφοιτήσει από το Λανίτειο λύκειο Ά και μετά τη διεκπεραίωση της στρατιωτικής του θητείας, έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του New Haven στο κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και αποφοίτησε το 2002. Επιστρέφοντας στη Κύπρο ανάλαβε την θέση του διευθυντή πωλήσεων στην οικογενειακή του επιχείρηση, στον τομέα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και ανταλλακτικών

ΦΑΝΟΣ ΚΙΝΝΗΣ

Αντιπρόεδρος

hiko-blackhiko-black

MOSHE (HIKO) RAJCZYK

Μέλος

Ο Moshe (Hiko) Rajczyk γεννήθηκε το 1984 στο Ισραήλ αλλά μεγάλωσε στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Βόννης. Από το 2012, έχει ιδρύσει διάφορες εταιρείες οι οποίες ασχολούνται κυρίως με το ψηφιακό μάρκετινγκ και το 2018 ξεκίνησε να επενδύει στον κτηματομεσιτικό τομέα καθώς και σε επιχειρήσεις οι οποίες σχετίζονται με την φιλοξενία και την τεχνολογία. Ο κ. Rajczyk εμπλέκεται σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στο Ισραήλ και στην Κύπρο, προσφέροντας βοήθεια σε νοσοκομεία και σε τράπεζες τροφίμων. Στα χόμπι του φυσικά συγκαταλέγεται το ποδόσφαιρο και στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει την ζωή στην Κύπρο μαζί με την οικογένειά του.

MOSHE (HIKO) RAJCZYK

Μέλος

xenofon-blackxenofon-black

ΞΕΝΟΦΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Μέλος

Ο Ξενοφών Χαραλάμπους γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1982. Είναι απόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής στην Ελλάδα ενώ διετέλεσε και μόνιμο στέλεχος της Εθνικής Φρουράς. Είναι κάτοχος Επαγγελματικών Τίτλων Σπουδών και μέλος των: - Association of Chartered Certified Accountants - Association of Certified Anti Money Laundering Specialists - Institute of Internal Auditors. Από το 2013, είναι ο ιδρυτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών XCH, όπου κύριες δραστηριότητες είναι η παροχή χρηματοοικονομικών - συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Χρηματοπιστωτικά και επενδυτικά ιδρύματα καθώς και σε επενδυτικά ταμεία. Ειδικεύεται επίσης, στην παροχή υπηρεσιών που έχουν σχέση με την Παρεμπόδιση και Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την Καταπολέμηση της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, υπηρεσίες για τις οποίες κατέχει πιστοποιητικό άσκησης, από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Από τον Ιούνιο του 2020 είναι ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ.

ΞΕΝΟΦΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Μέλος

giorgakis-blackgiorgakis-black

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

Μέλος

Ο Γεωργάκης Παναγιώτης γεννήθηκε το έτος 1973 και σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εδώ και 20 σχεδόν χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κύπρο, στην Λεμεσό και από το έτος 2002 είναι ιδιοκτήτης του Ομίλου Εταιρειών Property Gallery που ασχολείται με επενδύσεις γης καθώς και την ανέγερση και πώληση διαμερισμάτων, κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Τα τελευταία χρόνια επίσης είναι μέλος του Σωματείου Απόλλωνα και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

Μέλος

apollon-logo-mple-fonto1570444068apollon-logo-mple-fonto1570444068

ΕΥΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Μέλος

Ο Ευρος Ευριπίδου γεννήθηκε το έτος 1974 στην Λεμεσό. Είναι απόφοιτος ανώτατης σχολής στο κλάδο του Business Communication στην Φλωρεντία. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι ιδιοκτήτης ομίλου εταιρειών που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης γης και στον τομέα της φιλοξενίας. Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά του στον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια ως υποστηρικτής και από το 2021 ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

ΕΥΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Μέλος

pampos-blackpampos-black

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μέλος

Ο Χαράλαμπος Αντωνίου γεννήθηκε το 1963 στη Λεμεσό. Το 1989 αποφοίτησε από τη σχολή αρχιτεκτονικής του Montpellierστη Γαλλία και είναι κάτοχος του διπλώματος D.P.L.G. FRANCE. Εργάζεται στην εταιρεία ALFABETONLTDαπό το 1994 και είναι ένα από τα ιδρυτικά της μέλη. Τα τελευταία 10 χρόνια διετέλεσε μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια της εταιρείας Απόλλων ποδόσφαιρο, καθώς και του σωματείου, αξιοσημείωτη είναι η προσφορά του στην ανέγερση των βοηθητικών εγκαταστάσεων στο Κολόσσι.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μέλος

ΝΙΚΟΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ---BODΝΙΚΟΣ-ΙΩΑΝΝΟΥ---BOD

ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Μέλος

Ο Νίκος Ιωάννου γεννήθηκε το 1980 στη Λεμεσό. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Warwick στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το οποίο αποφοίτησε στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά. Είναι ορκωτός λογιστής, μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW) και του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Κύπρου (ICPAC). Αφού εργάστηκε για εννέα χρόνια στο τμήμα Ελέγχου και Διασφάλισης της PricewaterhouseCoopers, το 2010 ίδρυσε την GNI, μια λογιστική εταιρεία. Το 2011, επέκτεινε την καριέρα του στο χώρο των διεθνών υπηρεσιών εμπιστοσύνης και εταιρειών, δημιουργώντας τη Law Trust, μια αδειοδοτημένη εταιρεία εμπιστοσύνης. Από το 2010, είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου GNI, με τις κύριες δραστηριότητες του Ομίλου να είναι η παροχή ελέγχου, φορολογίας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων.

ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Μέλος

ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ---BODΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ---BOD

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Μέλος

Ο Σωκράτης Έλληνας γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1987. Με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου και του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού καθώς και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Επιπλέον είναι μέλος διαφόρων ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών και συνδέσμων. Κατέχει τη θέση του Συνεταίρου και Διευθύνοντα Συμβούλου στη Δικηγορική Εταιρεία Αρετή Χαριδήμου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε. Ταυτόχρονα είναι ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής του Cyprus International Institute of Management (CIIM) και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιρειών Prime Property Group, Allfreight Group of Companies, Prime Insurance καθώς και του IDEA Innovation Center της Τράπεζας Κύπρου. Υπήρξε εκ των ιδρυτικών μελών της Λέσχης Φίλων του Απόλλωνα ενώ στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Σωματείου καθώς και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Πετοσφαίρισης ‘Prestige Apollon’.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Μέλος

apollon-logo-mple-fonto1570444068apollon-logo-mple-fonto1570444068

ΕΥΡΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

Μέλος

Ο Ευρος Ευριπίδου γεννήθηκε το έτος 1974 στην Λεμεσό. Είναι απόφοιτος ανώτατης σχολής στο κλάδο του Business Communication στην Φλωρεντία. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι ιδιοκτήτης ομίλου εταιρειών που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης γης και στον τομέα της φιλοξενίας. Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά του στον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια ως υποστηρικτής και από το 2021 ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

ΡΕΝΟΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ

Μέλος

MAJOR SPONSOR
OFFICIAL SPONSORS
OFFICIAL SUPPORTERS