Ενίσχυση με τον Χατζηχριστίδη

Θέση στο ρόστερ του Apollon Esportsπήρε ο Ηλίας Χατζηχριστίδης ο οποίος θα αγωνίζεται με την ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χατζηχρηστίδης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού μέσου και αποτελεί την έβδομη μεταγραφή του τμήματος.

Γνωρίστε τον στη πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη στο apollon.com.cy

Έχεις εμπειρία στο eSports αλλά όχι στις διοργανώσεις του VGL. Ποια είναι η πορεία σου;

Είναι αλήθεια ότι δεν ήμουν παίχτης του VGL. Η τελευταία φορά που έπαιξα στην Ελλάδα ήταν το 2016 στο Only Greek Pro Clubs League. Στην συνέχεια συμμετείχα σε πρωταθλήματα της Γερμανίας στην πρώτη μου ομάδα που με έβαλε στο κλίμα του Pro Clubs σε υψηλό επίπεδο KoalaKickers η οποία δεν υπάρχει πλέον και ο επόμενος μου σταθμός ήταν η ομάδα German Diablos με τους οποίους διατηρώ καλές σχέσεις.

Πότε ασχολήθηκες για πρώτη φορά επαγγελματικά με το eSports και τι σε ώθησε να το κάνεις;

Είναι η πρώτη μου χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με το Pro Clubs . Αν και έχω παίξει σε τουρνουά 1v1 με χρηματικά έπαθλα δεν έχω ασχοληθεί ξανά σε τέτοιο υψηλό βαθμό με τόσους καλούς συμπαίκτες και τέτοιο ανταγωνιστικό επίπεδο.

Τι σε έπεισε να ενταχθείς στον Απόλλωνα;

Μου άρεσε η ιδέα. Η πειθαρχεία και η οργάνωση του club είναι σε υψηλά επίπεδα αλλά ταυτόχρονα διατηρείται κι ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Έχουμε καλούς παίχτες σε όλες τις θέσεις και κανένας δεν μπορεί να θεωρείται βασικός. Νιώθω πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε τέτοια ευκαιρία γιατί το όνομα μου δεν έχει ξανακουστεί στο VGL και εντάχθηκα απευθείας σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Τι ελπίζεις να πετύχεις από δω και πέρα με τη φανέλα του Απόλλωνα;

Θεωρώ ότι εγώ όπως και όλα τα παιδιά θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό φέτος και να αποδείξουμε ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες του VGL. Το ρόστερ θεωρώ έχει πολλές δυνατότητες και διαθέτει πολύ ποιότητα.