Επίσημη παρουσίαση χορηγού εταιρείας Remedica

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία Remedica Ltd, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας της ομάδας μας μέχρι τον Μάιο του 2021.

Η συνεργασία με τη νέα χορηγό εταιρεία παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης (14/1) στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Πρόεδρος της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ κ. Νίκος Κίρζης ο οποίος χαρακτήρισε την συνεργασία ως πολύ σημαντική επειδή το εκτόπισμα και το βεληνεκές της Remedica είναι τεράστιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Φίλες και φίλοι καλημέρα,

Σας καλωσορίζω με την σειρά μου στην σημερινή διάσκεψη με αφορμή την παρουσίαση της έναρξης της χορηγικής μας συνεργασίας με μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες της Ευρώπης την Remedica, η συμβολή της οποίας είναι πολύ σημαντική στην οικονομία τόπου.

Πρόκειται για μία νέα συνεργασία η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς το εκτόπισμα και οι φιλοδοξίες της χορηγού εταιρείας, συμβαδίζουν με το όραμα μας για ένα Απόλλωνα πρωταγωνιστή επί μονίμου βάσεως.

Είναι πολύ σημαντικό για την εμπορικότητα του Απόλλωνα, τέτοιου βεληνεκούς εταιρείες όπως η Remedica να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Η έναρξη της μεταξύ μας συνεργασίας προκύπτει σε μία περίοδο όπου η ομάδα μας δίνει την δική της μάχη για να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η σημερινή μέρα θα αποτελέσει την απαρχή για μία αγαστή και μακροχρόνια συνεργασία, η οποία θα είναι ωφέλιμη και εποικοδομητική τόσο για τον Απόλλωνα, όσο και για την χορηγό εταιρεία Remedica.

Στον Απόλλωνα δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε τον όρο συνεργάτες, αλλά συνοδοιπόρους στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος για εκπλήρωση των στόχων του στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Επί της ευκαιρίας οι φίλοι μου από την Remedica θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τις εργασίες κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού μας γηπέδου το οποίο σαφέστατα θα προσδώσει νέα δυναμική στην ομάδα μας, και ταυτόχρονα θα προσδώσει ισχύ στην εμπορικότητα του brand του Απόλλωνα.

Η παρουσία μας στο «Limassol Arena» θα μας παρέχει την δυνατότητα εξέλιξης όλων των χορηγικών μας συνεργασιών και κυρίως με την χορηγό εταιρεία Remedica.

Kλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω την Remedica η οποία εμπιστεύτηκε την ομάδα μας σε μια περίοδο μεγάλης ανταγωνιστικότητας, να προβάλει το σήμα της στην ιστορική φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Η συνεργασία μας θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο του 2021 με την ευχή να είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα μας συνοδεύσουν στο νέο ποδοσφαιρικό μας σπίτι.

Το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στο πίσω μέρος των επίσημων εμφανίσεων.

Σας ευχαριστώ.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedica Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι η πρώτη φορά που η Remedica εισέρχεται στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Όσα ανέφερε:

Ευχαριστώ την εταιρεία Απόλλων που μας προσέγγισε έτσι ώστε να ξεκινήσει αυτή η συνεργασία. Το λογότυπο της εταιρείας μας θα βρίσκεται στη φανέλα του Απόλλωνα και ευελπιστούμε ότι ο Απόλλωνας θα αγωνίζεται στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο έτσι ώστε η εταιρεία μας να προβάλλεται και πέρα από τις Κυπριακές διοργανώσεις.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία μας θα διαφημιστεί μέσω του αθλητισμού.

Η Remedica μας είναι συνυφασμένη με την υγεία όπως και ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με την υγεία και αυτός είναι ο κοινός παρονομαστής.

Μέσα από διάλογο που είχαμε με τον Απόλλωνα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη ενέργεια στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Δεν είχαμε μπει ποτέ σαν χορηγοί σε ομάδα. Η όλη προσέγγιση έγινε σε φιλικό περιβάλλον, εξελίχτηκε και μετουσιώθηκε σε συμφωνία μέχρι το 2021 και ευελπιστούμε σε συνέχεια. Είναι η πρώτη ποδοσφαιρική εταιρεία που μας προσέγγισε ο Απόλλωνας και αποδείχθηκε μια πολύ καλή ιδέα.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας Φώτης Παπουλής ο οποίος δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντική “προσθήκη” στη λίστα των χορηγών η εταιρεία Remedica.

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που σε ένα τέτοιο ανταγωνιστικό περιβάλλον καταφέρνει η ομάδα μας να προσελκύσει τέτοιους δυνατούς “συμπαίκτες”. Είναι ευχής έργον να έχουμε δίπλα μας μια τόσο μεγάλη εταιρεία η οποία εργοδοτεί χιλιάδες ανθρώπους στην Κύπρο και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της Κυπριακής οικονομίας».

Με το πέρας της δημοσιογραφικής διάσκεψης ο Πρόεδρος κ. Νίκος Κίρζης ξενάγησε τον Δρ. Μιχάλη Νεοπτολέμου στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Απόλλων Columbia.

Εταιρικό Προφίλ:

Remedica, η κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο, ενώ τα προϊόντα της διανέμονται σε πάνω από 150 χώρες. Ιδρύθηκε το 1960 από τον κ. Τάκη Παττίχη και ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα για ανθρώπινη χρήση.

Λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες Καλής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP) και το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα για ανθρώπινη χρήση που ανήκουν σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες, όπως φάρμακα για τον καρκίνο, αντινεοπλασματικοί και ανοσοτροποποιητικοί παράγοντες, ορμονικά σκευάσματα για συστημική χρήση, φάρμακα παθήσεων κυκλοφορικού συστήματος και άλλα.

Η συμβολή της Remedica στην οικονομία της Κύπρου είναι αδιαμφισβήτητα πολύ σημαντική γι’ αυτό και το κοινωνικό της αποτύπωμα ενσωματώθηκε από νωρίς στο DNA της. Η εταιρεία μέσα από διάφορες πολιτικές και διαδικασίες στοχεύει στην διασφάλιση της ποιότητας ζωής μέσα από την υγεία και προάγει τη διαρκή, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη καθώς και την πλήρη και παραγωγική απασχόληση. Σήμερα η κοινωνική ευθύνη και προσφορά της εταιρείας είναι συνυφασμένη με την αποστολή της και εκτείνεται στους τομείς της υγείας, του περιβάλλοντος, του ανθρώπινου δυναμικού της αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. Επιπλέον, η εταιρεία είναι συνιδρυτής του μη κυβερνητικού, μη-κερδοσκοπικού οργανισμού CSR Cyprus (Κυπριακό Δίκτυο για την εταιρική Κοινωνική Ευθύνη).

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ως αποτέλεσμα της επαγγελματικής της αριστείας και της συμβολής της στην κοινωνία, η Remedicaέχει λάβει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τη φιλανθρωπία της και στο πλαίσιο της ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορίας, ασφαλών και αποτελεσματικών φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση. Ανάμεσα σε αυτά, περιλαμβάνονται 8 Βραβεία Εξαγωγών, βραβείο Ποιότητας, βραβείο Καλύτερης Βιομηχανίας, βραβείο Υγιής χώρος εργασίας, Βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος», «Ενεργού Πολίτη,» βραβείο (Ruband’Honneur) ως μια από τις 10 καλύτερες εξαγωγικές εταιρείες της Ευρώπης (European Business Awards), βραβείο του “Εθνικού νικητή” ως μια από τις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης για τις χρονιές 2017/18 και 2018/2019 και δύο βραβεία σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού Cyprus HR Award.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ