Κορυφαίος για το 2019 ο Ζοάο Πέδρο

Ο κόσμος μίλησε και όπως συχνά λένε, ο λαός ξέρει.

Οι φίλοι της ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του Α’ γύρου και έχουν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα στα πρώτα 22 παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε Ευρώπη και Κύπρο ανακηρύχθηκε ο Ζοάο Πέδρο ο οποίος επιλέχθηκε από το 38% των ψηφοφόρων.

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και είναι τεράστια τιμή για μένα να με επιλέξουν ως τον κορυφαίο του Α’ γύρου επειδή αυτό δείχνει το πόσο σκληρά δουλεύω» ήταν τα πρώτα λόγια του Mr.Assist.

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει αν περίμενε αυτό το επίτευγμα.

«Δεν περίμενα ότι θα αναδεικνυόμουν ως ο MVP, ωστόσο προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο έτσι ώστε η ομάδα να παίρνει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Δεν θα γινόταν αν δεν είχα την σημαντική βοήθεια από τους συμπαίκτες μου. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και δεν μπορεί να ξεχωρίζει ένας πάντα. Νιώθω ότι είναι η επιλογή του κόσμου αποτελεί και αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που πραγματοποιώ στις προπονήσεις και τους αγώνες καθημερινά.

Επιπρόσθετα, δεν μπορώ να μην εκφράσω ότι νιώθω την μεγάλη αγάπη και εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπο μου από την πρώτη ημέρα που βρίσκομαι εδώ. Χωρίς αυτή την στήριξη δεν θα ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για όλα και νιώθω ότι αυτός είναι εκ των υπευθύνων για την όλη πρόοδο που σημείωσα τα τελευταία χρόνια».

Επίσης, ένα άλλο τεράστιο επίτευγμα που εκπλήρωσε πρόσφατα ο 33χρονος είναι αυτό των 200 συμμετοχών.

«Σχετικά με τις 200 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα, πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο επίτευγμα για να πραγματοποιηθεί σε τεσσεράμισι περίπου χρόνια σε καμιά ομάδα του κόσμου. Αυτό όμως είναι εφικτό όταν δουλεύεις καθημερινά, σκληρά και όταν ψάχνεις για νέα κίνητρα. Θέλω να πετυχαίνω πράγματα και η καθημερινή προσήλωση με βοηθά στο να εστιάζω στον στόχο μου».

Τέλος, ζητήσαμε από τον Ζοάο Πέδρο να μας πει αν περίμενε όλα αυτά όταν ερχόταν για πρώτη φορά στην Κύπρο…

«ΌΧΙ! Αυτά που έζησα και ζω ακόμη στον Απόλλωνα είναι πολλά περισσότερα από αυτά που περίμενα ότι θα συμβούν το 2015 όταν αποφάσισα να έρθω στη Λεμεσό. Βλέποντας στην αρχή όλα αυτά που γινόντουσαν σταδιακά, δεν υπολόγιζα ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλους που έκαναν εφικτά όσα πέτυχα και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκο Κίρζη για την συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ