Ο Αντρέ Σκέμπρι αναλαμβάνει χρέη Διευθυντή Ποδοσφαίρου

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντρέ Σκέμπρι ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Ο Αντρέ γεννήθηκε τον Μάιο του 1986 στη Μάλτα και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια καθώς ο πατέρας και παππούς του ήταν επίσης διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Μόλις στα 19 του χρόνια (το 2007) μεταγράφηκε στη Γερμανία για λογαριασμό της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στις Καρλ Τσάις Ιένα, Αούστρια Κέρντεν, Φερεντσβάρος, Ολυμπιακό Βόλου, Πανιώνιο, Ομόνοια, FSV Φρανκφούρτης, Μποαβίστα, Απόλλων και Τσεναϊγίν Ινδίας.

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας η οποία ολοκληρώθηκε το 2018, εξασφάλισε το δίπλωμα προπονητικής UEFA B και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χαλ στον τομέα του Sport Science and Coaching in Football.

Πρόκειται για έμπειρη προσωπικότητα με ευρύ φάσμα γνώσεων περί ποδοσφαίρου αλλά και διοίκησης ποδοσφαίρου με πολλές διασυνδέσεις στον χώρο του αθλήματος.

Στα υπέρ του επίσης η δυνατότητα να ομιλεί άπταιστα τα Αγγλικά, τα Ιταλικά, τα Γερμανικά, τα Πορτογαλικά και τα Ελληνικά.

Μέσα από την επαγγελματική του πορεία όλων αυτών των χρόνων απεκόμισε σημαντικές εμπειρίες οι οποίες σε συνδυασμό με τις ποδοσφαιρικές κι ακαδημαϊκές του γνώσεις θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στον νευραλγικό ρόλο τον οποίο του εμπιστεύθηκε η Διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας.

Ο Αντρέ Σκέμπρι θα είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη Διοίκηση ενώ ταυτόχρονα θα έχει την ευθύνη για τον συντονισμό και τη πλήρη λειτουργία στο προπονητικό μας κέντρο στο Κολόσσι.

Καλωσορίζουμε τον Αντρέ Σκέμπρι στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού